lørdag 26. september 2009

Dedikert til Sunniva... "harddisk" ;)

Føler meg bra!

Fått unna dagens økt, så denne skal inn i treningsdagboka som vanlig. :) Begynte med 35 min. på crosstraineren, så en minirunde på romaskina, 1500 meter. Så ble det litt tøying og situps. Endte opp på sykkelen som jeg ofte gjør og sykla skikkelig i 25 minutter. Go' og svett!

En ting jeg syns er merkelig og litt irriterende når jeg er på trening, er alle menneskene som er der og gjør elendig innsats. Jeg mener, når man først kommer seg dit, bør man jo trå til litt for å få noe ut av treninga. Mange har bare skravler, surrer rundt og har ikke ei svetteperle noe sted når de er ferdig med liksom treningsøkta si. Dette har forundret meg i langt tid.

Så folkens, oppfordring, når dere først er på trening, gjør en innsats, og da bare for deres egen del! :)

Da var det morgen igjen..

har jo faktisk sovet utrolig lenge med tanke på at jeg har to små barn. ;) Sitter nå på netbook'en og skriver dette innlegget. ;) Den er super, fungerer kjempebra og har utrolig bra batteritid! Man kan stille "performance" på den fra "power saving mode" til "super performance mode". Med powersaving har den 8,5 timer batteritid!

Spiser en lett frokost (ryvita og et glass melk) før jeg setter fart mot Sportsclub for ukens 4. trening. :) Får jeg til i morra også, så skal jeg være fornøyd med meg selv!

Kommer tilbake senere i dag med en fin og lett liten oppskrift som passer i helga.

Ha en riktig fin lørdag folkens! :)

fredag 25. september 2009

Bilder av den "vanlige" pc-en også..



Har jo egentlig en temmelig fancy normal pc også, fikk den av min kjære til bursdagen i 2007.
Er toweret som er mest fancy. Ønska meg det lenge. Tror det kosta mest også faktisk. Lekkert blomstermotiv med swarowski krystaller.

Litt spesifikasjoner for mitt blomstrete vidunder. :P

Som jeg skrev sist, så huska jeg ikke spesifikasjonene (og gadd ikke sjekke), siden den er et par år gammel trodde jeg ikke det var bra faktisk! Mangler bare et heftig skjermkort, så jeg kan KOSE meg med Sims 3.. ( tusen takk Mia!) Burde kjøre ganske smooth da. Jeg får skrive det opp på ønskelista til jul, kanskje noen føler for å gi meg DETTE f.eks. ;) Tas i mot med takk. :P Jeg er ikke rask med å fylle harddisken min heller, har en 500 gb disk og har fortsatt 320 gb ledig. Så pcen skal nok holde noen år til, nå får den jo litt avlastning av mini laptopen også.

Endelig, fått meg min drømme "gadget" :D



Har sittet på nett mange kvelder og tittet på netbooks. Tenk så lettvint, handy liten pc man bare kan putte i håndveska! Som "cool light-weight nerd" (se test lenger nedi her, hehe..) så MÅ jeg jo ha en sånn. Bestilte fra komplett for to dager siden og i dag kom pakka i posten. Superlekker liten rosa sak. Nå trenger jeg aldri å sniklåne andres laptop når vi er på tur mer.

Sånn ser den ut :


Litt spesifikasjoner for de som er interessert :

imensjoner (BxDxH) 26.2 cm x 17.8 cm x 3.7 cm
Vekt 1.27 kg
Systemtype Netbook
Innebygde enheter Stereohøyttalere, trådløs LAN-antenne
Prosessor Intel Atom N270 / 1.6 GHz
Cache-minne 512 kB - L2 Cache
RAM 1 GB (installert) / 2 GB (maks.) - DDR2 SDRAM
Kortleser Ja
Harddisk 160 GB
Skjerm 10.1" TFT 1024 x 600 ( WSVGA )
Lydutgang Lydkort
Nettverkstilknytning Nettverksadapter - Ethernet, Fast Ethernet, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n (draft)

Ikke verst å få såpass i en så knøttliten laptop syns jeg. Skal kose meg med å konfigurere den litt og legge over litt ting jeg vil ha på den nå.

God helg folkens! :)

Nok en interessant artikkel.

Takk til de som er redaktører på Pondus.no, ikke bare har de god humor, men de finner også mange andre interessante artikler på nett. Her har de skrevet en artikkel om en fantastisk gatemaler. Ta en titt ved å klikke ->HER <-. Rett og slett fasinert...

Utrolig mye rart man skal lese!

Hva med denne kvinnen fra Arkansas som har blitt gravid mens hun var gravid fra før? Høres villt ut.. men det er faktisk sant. :) Les hele artikkelen hos ---> Dagbladet. <----

Dagens treningsøkt unnagjort!

Da var jeg ferdig med treninga for i dag, godt føles det! Ble først 25 minutt sykling som oppvarming. Så brukte jeg ca. 35-40 minutter på å gjøre forskjellige styrkeøvelser + litt tøying og situps.


Siden jeg først skriver MÅ det nevnes.. for noen dager siden var det null besøkende her..




I går var det ny rekord med 93 besøkende, (har ekskludert mine egne besøk selvfølgelig.) blir brått litt mer aktivitet når man gidder å skrive litt. Og nå skriver jeg jo i hytt og pine, hehe..

Blir spennende å se om denne stemmer :

ELSKER motigo.com sin counter, tusen tusen takk til den som tipsa meg, Mia eller Ingelin var det ikke en av dere? Den anbefales på det sterkeste, mye morsom statistikk for nerder innpå der. ;) Nå er det tid for lunsj, kommer tilbake senere i ettermiddag med en oppskrift som passer til helga!

Ha en riktig god fredag! :)

Opp og hopp!

God morgen, ny dag, nye muligheter og snart helg. ;) Regner med at en del gleder seg til det. Hva skal du i helga? Jeg skal kose meg hjemme,og da poster jeg denne en gang til, siden jeg lurer på hva du skal....



Jeg lovte å si noe om filmen i går. Den var veldig spesiell, en del nakenhet, en ung og sensuell Angelina, som lurer den litt eldre Antonio Banderas trill rundt. Filmen er temmelig uforutsigbar, anbefales. Regner med at den faller i god smak hos spesielt gutta, med en sexy Angelina i lekre klær og en del uten. hehe.. Så hvis du skal se en film i kveld, kanskje det blir "Original Sin" ?

Nå skal jeg sette fart mot treningsenteret, blir godt å få unna dagens økt! :)

Ha en riktig god dag, så skrives vi senere...

torsdag 24. september 2009

Film


Avslutter denne kvelden med en film, det blir "Original Sin" med Angelina Jolie og Antonio Banderas, regner med at den er litt "spicy" med de to som hovedrolleinnhavere. :)
Kan jo fortelle i morgen om den er verdt å se! IMDB sine brukere sier 5,6 av 10 ihvertfall.

Ha en fortreffelig kveld og natt... ;)

Hvordan gjøre en kvinne lykkelig!


For et par helger siden hadde vi en utrolig koselig kveld med ost, kjeks, godt drikke, kake og kaffe. ;) Skikkelig jentekveld! To av mine gode venninner hadde kjøpt denne flotte orkidèen til meg, ble helt imponert jeg. Se og lær mannfolk. ;)

Weekendquiz!

Slenger ut disse bildene.

Liker å ta matbilder egentlig. Noen gode venner av meg hadde reunionfest forrige helg, så da meldte jeg meg frivillig til å lage noen spekefat for dem, her er noen bilder.


Nærmer seg helg på tide med en oppskrift. ;)

Kanskje venter du besøk i helga, har lyst til å kose deg familien eller overraske noen gode venner? :)

Da er dette kaka for deg! Den blir perfekt hver gang, bare man er flink og følger oppskrift og steketid.

Doble denne om du ønsker langpanne. Har du en ildfast form som er litt mindre enn en langpanne (20x30 form) blir kakaveldig fin og høy hvis du dobler. Dette er da nok til 8-9 personer.

Enkel porsjon (passer rundt form kakeform eller en vanlig type ildfast form):

4 egg
3 dl sukker
3 dl hvetemel
2 ts natron
2 ts kanel
1 ts salt
1 ts vaniljesukker
1,5 dl olje (ikke oliven da den setter smak, raps eller solsikke er fint.)
4-5 dl revne gulrøtter

Lag eggedosis av egg+ sukker, ha i olje, ha så i alt det tørre. Finriv gulroten og ha i denne tilslutt. Smør forma med litt olje før du har i kakedeigen, da blir den enkel å ut etterpå. Stekes på 190 grader og nederste rille i 1 time.

Glasur :
150 gram philadelfiaost
60 gram smør
1 ts vaniljesukker
Melis til passe tykk (skal være ganske seig denne glasuren.)

Romtemperer smør og phil.ost. Ha i melis og vaniljesukker til passe tykk. Fint med litt finrevet gulrot eller litt kakestrøssel på toppen.

Nytes i godt selskap! :) Gjerne med kaffe eller te til.

Da havna man foran pc'n igjen..

Nyter tekoppen. ;) Det er noe jeg gjør hver eneste dag, men akkurat nå med litt sjokolade til, vet det er litt fyfy, men litt kos må man unne seg i blant. Slenger med et par sunne mattips under, så føler jeg meg litt bedre. ;)

Salat med fetaost, tomater, agurk, kidneybeans, løk, rapid og hjertesalat. Dressing : sitrondråper og litt olivenolje. Drysset med oregano. GOD sunn mat! Godt til hvilket som helst måltid i løpet av dagen og perfekt som tilbehør til både kjøtt. Spesielt kylling og lam.



Noe annet jeg kan spise seriøst HVER dag uten å bli lei er wraps, både vegetar og med kylling. :)
Sunn, god og fargerik mat på 5 minutter. (som dere ser er jeg litt i overkant glad i salsa, hehe..)


Så da helt tilslutt må jeg tipse om denne her...

Økologiske fullkornstortilla! Veldig gode og en del sunnere enn de vanlige tortillalefsene. Syns de smaker bedre enn den typiske hvetetortillaen. :)


Nå skal jeg la bloggen være en stund, skal ta meg en dusj og slappe av litt. Veslefrøkna mi sover og Alex og eldste er borte en tur. S T I L L E.. Litt godt. :) Så har jeg som mål å få unna "helgevasken" i ettermiddag. I kveld tenkte jeg å bli litt mer personlig, skal fortelle litt mer om mine interesser og komme med en ny oppskrift, er du interessert, kom innom! :)

Ha en riktig god ettermiddag alle!

Pondus... alltid en vinner.


De skriver utrolig mange morsomme artikler. ;) Denne poppa opp på facebookgruppa deres nå for 2 minutter siden, BØR leses!



Pondus - Er du ukul?

Nesten så jeg begynte å like engelsk fotball til og med, helt og holdent pga. Pondus! :D Og det skal litt til altså..

Tilbake fra økta..

Fått trent en liten runde i dag også.. :) formen er ikke helt på topp, brygger litt på en forkjølelse tror jeg.. :/Fikk allikevel trent effektivt ca. 1 time, stort sett kondisjonstrening.

Først rodde jeg meg en tur...

Ble da noen meter...

Så ble det en tur på crosstraineren. Ble 25 minutter på meg der også.. Fikk svidd noen kcal :P

Sånn rundt 300 ihvertfall.. og SÅ fint bilde det blir når man prøver og ta bilde samtidig mens man går på crosstraineren, hehe... Skikkelig fotograf jeg altså. :P Ble en god runde med tøying, så litt situps og tilslutt endte jeg på sykkelen 20 minutter. Ganske fornøyd med meg selv. :)

Jeg SKULLE ha gått..

men så ringte det på døra! Postdama sto der med ei pakke, tenkte at det var noen av de julegavene jeg hadde kjøpt på nett, men neida... Denne ga hun meg.

Skjønner stort sett ingenting, så jeg får vel åpne den da...

Ser jo ikke utrooolig spennende ut da, kortstokk, en "handlepose" og en hvit boks.. fulgte med et lite brev også..



Åpna den hvite boksen også da, der var det en rund sølvboks oppi..


Der var det brått et kraftig, vanntett herreur med 3 års garanti! :) Ikke så verst å få noe slikt tilsendt en torsdag morgen... og alt pga. at jeg trykka og irriterte meg litt over 50/50 spillet på Lottofestivalen!

bah..

fikk ikke videoen til å passe i bloggen min... prøvde å endre størrelse men, jajaa.. dere får da sett den! NÅ blir det trening, kan ikke sitte her hele dagen. ;)

Måtte bare..

poste denne her for jeg forflytter meg vekk fra pcen for en stund.. :) Utrooolig bra medley, en av de beste jeg har hørt noensinne tror jeg.

God eller kanskje litt dårlig morgen?

Sjukdommen herjer om dagen, merkelig hvor vanskelig det skal være å bli kvitt den forkjølelsen. To forkjøla unger er liksom ikke å anbefale, så jeg håper de blir bedre snart. Blir forferdelig sliten av å miste nattesøvnen natt etter natt. Spiser en liten frokost nå og skal prøve meg på trening allikevel, ta det litt rolig i dag tenker jeg. :) Venter på ei pakke i posten også.... spennende å se om den dukker opp i dag.

Ønsker alle en fin start på dagen, går bare mot helg nå! :)

onsdag 23. september 2009

Dagens økt..

gikk bedre enn forventet, var i litt smådårlig form på mandag, så jeg var redd jeg skulle bli ordentlig sjuk. Sto over trening på tirsdag og var tilbake i god form i dag. Siden jeg måtte legge unger først, ble det ca. 1 time igjen før senteret stengte. Fikk da 50 effektive minutter med kondisjonstrening. Er ganske fornøyd med det. Styrkeøkt i morra! :)

Trening - Godt for kropp og sjel (og ikke minst samvittigheta!)

Skal bake noen grove pitas nå, veldig gode og så kjekt å ha i frysern! Så blir det litt mat og NCIS før det er natta..



Ha en riktig god kveld alle sammen! :)

Slitsom dag..

Småsjuke barn + litt trassalder = ikke alltid like greit. ;) menmen, da var det brått blitt kvelden og ungene er i seng. Da er det tid for "egotida" mi, nemlig trening! Bare meg selv i stillhet eller med musikk på ørene. Selv om man er utrolig glad i barna sine, så trenger man en time eller to for seg selv i blant. Nyter en liten tekopp før jeg drar dit, earl grey green tea en av mine store favoritter. Er forsåvidt stor fan av all slags grønn te. :) Anbefales!

Har fått satt en diger pitadeig også, så har jeg litt å sysle med når jeg kommer hjem, hehe.. (akkurat som om det er manko på det fra før av. :P) Så blir det vel en episode NCIS som vanlig, før det bærer i seng. Krysser fingre for at veslesnuppa skal sove litt i natt, etter at jeg løp oppe minst 10 ganger forrige natt.. *sliten*

Ønsker alle en god kveld! :)

Viasat.

Skuffet altså, har vært viasat abbonement ei god stund nå, men må si at jeg er utrooolig skuffa over at mine to favorittkanaler brått forsvant fra abbonementet. (selv om det har økt i pris. :P) Så da har jeg bare en haug med kanaler som vi ser temmelig lite på. Alexander ser jo stort sett aldri påtv, han har nok med å produsere musikk. Så da er det bare meg og eldste frøken. De tingene hun ser på får man stort sett kjøpt på dvd og de sender jo det samme om og om igjen. Hele greia endte da med at jeg sendte en mail til viasat og har bedt om å få sagt opp. Heretter blir tv'n brukt til kjøpte filmer, tv-serier og barnefilmer osv. på dvd. Må vel krangle litt med NRK etterhvert også da, nå er det jo faktisk slik at man skal slippe lisens om man ikke bruker tv'en til annet en dvd, men har hørt rykter om at det ikke er bare bare å få sagt opp. (Veldig overrasket over den gitt...) Har regnet ut at tilsammen koster det jeg har nå (som jeg da knapt ser på) nesten 6500kr i året! Kan kjøpe EN del filmer, serier osv. for den prisen.

Ellers har jeg vært på en liten nettshopping runde, farlig, farlig. Slenger opp et par linker jeg er glad i for shopping. Er julegavene jeg har begynt med da, så samvittigheten gnager ikke så hardt selv om det går noen kroner. ;)

Her har jeg begynt :

CDON.COM
Sparkjøp
Netthandelen

Har ofte handlet mye på Komplett også...
Skal fortsatt ikke si noe om hva jeg har handlet, da det er snakk om jul! ;) men dere kan jo gjette litt om dere vil! :)

tirsdag 22. september 2009

Også en liten en før man gir seg for i kveld! ;) TV!

God kveld!

Ikke mye blogging på meg i dag gitt.. ;) Har stort sett vært på farten i hele dag. Begynte morran som vanlig med ungestell og litt husarbeid, så var det tid for lunsj hos ei venninne av meg. Kjempekoselig var det! Vi var seks småbarnsmødre med barn, mye lyd, moro og veldig hyggelig for både store og små. :) Etterpå ringte mannfolket og ba meg hente nye kontaktlinser som han hadde bestilt, så da ble det brått en tur nedom byen og litt shopping også. Endte opp på en shoppingtur med søstra mi tilslutt, kjøpte parkdress til eldstejenta mi, litt julegaveting, så jeg skal ikke skrive hva det var her i tilfelle noen snoker, hehe.. ;) og litt mat må man jo også ha. :P

Før jeg tar kvelden har jeg lyst til å dele denne med dere, fantatisk bra syns jeg! :)



Trodde aldri en "rock/metall" versjon av denne sangen kunne være SÅ bra. Impressed! :D

Noen måtte jo finne opp et nytt konsept.. ;)

Sjekk denne her ... *lol*

What a waste...

Dro på trening i 20 tida da... følte meg ikke heeelt på topp, men endte faktisk med å bli syk, måtte dra hjem etter 30 min. *nedtur* :/ Har ligget på sofaen resten av kvelden og sett på NCIS.. Håper på en bedre dag i morgen!

mandag 21. september 2009

Facebook!

Startet en gruppe på facebook, denne innholder mattips, oppskrifter, man kan dele erfaringer, råd osv. :)

Sjekk ut ----> Marthes Matprat!


Har faktisk hele 29 medlemmer i øyeblikket. ;)

Sitter her enda..

Endelig fått opp countern min oppi høyre hjørne her.. også så simpelt som det var a.. ;) Skulle tro man var ekstremt "blond" i blant altså. :P

Lider av..



ekstreeeem skrivekløe i dag! ;) Er sikkert noe med at jeg må ta igjen alt jeg ikke har skrevet... Må bare si at jeg er stor fan av CDON.COM .. Takket være dem har jeg dette året klart det jeg har prøvd hvert eneste år i mange år. Fått begynt med julegaver i vettug tid, så man slipper å være helt skrapa når hverdagen kommer og juletida er forbi. Mye kvalitet til god pris, har også skaffet meg et par godbiter selv.. (måtte jo liksom det da, hehe..) Som anbefales på det sterkeste for den som liker krim/csi/humor :


Sofakos og NCIS når unga har lagt seg = gull. ;)

Hårtips, MÅTTE få det ned..

før det gikk i glemmeboka. ;) Har lenge tenkt jeg skulle skrive om de fantastiske hårbørstene jeg bruker til mitt utrolig vanskelig hår. Denmanbrushes! - The hairdressers brush. Passer til alle slags hårtyper, tåler kjemikalier og holder i årevis. Den med få rader er perfekt til vanskelig, krøllete og tykt hår som mitt. Den klassiske D4 børsten passer for alt fra fint til normalt hår, bruker også den til mitt hår. (spørs hvor badhairday jeg har, hehe...)

Det er ikke så lett å få tak i disse børstene i Norge, ihvertfall ikke i området her jeg bor, så da kan man være lykkelig for at man har internett, denman har nemlig en fin webside som er enkel å bestille fra, børstene koster 1/3 del av den prisen man får de for her hjemme, men man må betale litt toll og frakt, allikevel blir det mye billigere. Så ønsker du deg en skikkelig kvalitetbørste som ikke sliter håret (den er laget i naturgummi og piggene har ikke knotter), så bør du investere i en slik en.

Har det litt hobby i dag... ;)

Siden jeg først drev innpå den pollsiden så...

Dårlig start på uka..

Har en skikkelig MANDAG i dag altså.. En survete jentunge, en annen som er småsjuk (stakkars..) og er trøtt og sliten sjøl egentlig. Litt lat også, ikke gjort mye nyttig i dag neeei.. Trøkka i meg et skolebrød også, dårlig samvittighet altså. Godt en skal på trening i kveld, våkner nok og føler meg litt bedre etter jeg har vært der.. :P

Siden jeg er litt bored så har jeg sjekka ut noen random blogger, husker ikke helt åssen jeg havna dit, tror kanskje det var noe youtube videoer av blondiner med høy fjortissfaktor som noen posta på facebook. Dere kan jo sjekke de ut selv, kissie og dessie... går vel ikke an å bli mer svensk blondine en dette her? ....

Reunion for BRUSK avgangselever 1999!

Da jeg jobber med å få til en reunion for hele trinnet som gikk ut av BRUSK i 99, så har jeg laget en poll. Da den gamle websiden min forsvant (takk start.no :P) får jeg vel legge den hit da, kanskje ikke så interessant for dere andre som følger med her men.. hehe..
KUN folk som gikk på BRUSK må stemme, eller blir det helt gæli for oss. Takk! :)