mandag 14. desember 2009

Shopping!

Da har jeg vært på en liten shoppingrunde. Ordner med et julebord for jobben til samboeren min, så jeg trengte litt cateringting. Dvs, praktiske former og fat til å dandere maten på. Dro på Binders og der hadde de selvfølgelig mye annet moro, så jeg kjøpte filt, papp, glitter, klistremerker, lim ++ så vi kan ha litt hobbyverksted med barna. Må jo være litt kreativ når det er jul, så det er nok sjans for at det blir noen hjemmelagede julegaver fra de søte små. :)

Så måtte jeg ha nytt pudder, ansiktsmaske og mascara, dro på H&M og klarte selvfølgelig å få med meg en del annet i tillegg, bilder kommer. Fikk kjøpt en julegave også, tror faktisk vi kun mangler to gaver og det er til foreldrene våre, så snart er alt i boks. Veldig fornøyd med meg selv i år! :)

Nå skal jeg kokkelere litt, kommer tilbake med noen bilder senere i kveld.


Ha en flott kveld sålenge!

God morgen til dere alle! :)

Er oppe etter en søvnløs natt, ganske fin form selv nå, men nå er selvfølgelig den ene datteren min syk, så da blir det jammen et besøk på legekontoret denne uka også. Vært der 3 uker på rad, føler meg snart som den hypokondern! Jeg pleier vanligvis å avlegge legen besøk maks 2 ganger i året om jeg ikke er gravid da, da har man jo rutinekontroller.

Sitter her og skriver handleliste nå, skal handle inn til et julebord jeg skal lage på bestilling. Syns det er moro å drive med, men det er jo en fordel å være frisk da, og det er jeg forsåvidt bortsett fra hostingen om natta, så det skal nok gå bra. :)

Kommet bittelitt snø ute, tynt hvitt lag overalt, så det er jo litt julestemning da...

Håper dere får en fin dag!

Et par gode låter, som gir gode vibber..

Tenker mer på sommer enn juletid av disse sangene men, er da lov å glede seg til varmere tider også? :) Litt, tja.. kommersiell housemusikk kan man vel kalle det. ;)

Sunfreakz ft. Andrea Britton 'Counting Down The Days




Bellatrax Ft Sophia May I Can't Help Myself Sunfreakz Radio (ingen video på denne desverre...)






ENJOY! ;)

søndag 13. desember 2009

ENDELIG!



På bedringens vei. :) Siste dag på pencillin i morra, skal bli godt. Har stappa i meg mer tabeletter den siste uka enn jeg har gjort de siste 2 åra tilsammen! Forferdelig. Bruker sjeldent smertestillende preparater, siste uka har jeg hatt i meg en hel pakke med ibux, en hel med paracet og så 4 apocillin tabeletter pr. dag. Føler meg jo som det pillevraket. :P Har vært totalt energiløs, har ikke en gang orket å sette på klesvask, så det sier vel litt.. Sovet 2-3 timer pr. dag på dagtid i tillegg til nattesøvn (som blir ødelagt av hosting riktignok.)

Var såpass i form i går at jeg gikk løs på litt baking. Mer krumkaker og brune pinner. Enkle og gode julekaker! Slenger med oppskriften på brune pinner, i tilfelle noen skulle være interessert. :)

~* BRUNE PINNER *~



200 gr. sukker
200 gr smør/margarin
1 stk eggeplomme
1 ss lys sirup
1/2 ts kanel
1 ts natron
1 ts vaniljesukker
300 gr. hvetemel
1 egg til pensling. Mandler og perlesukker til pynt.

Romtemperer smøret (eller få litt hjelp av microovnen) og bland inn sukkeret godt. Rør inn en eggeplomme og en spiseskje med lys sirup. Bland sammen alt de tørre og ha i dette. Kna alt godt sammen til det blir en smidig deig. Skulle den bli for klissete, spe på med litt mel. Trill store pølser (ca 6 stk pr porsjon), som du så trykker flate. Pensle med egg, strø på hakkede mandler og perlesukker. Stekes til de har en pen brunfarge. Ca. 10 minutter på 200 grader. Ta så ut og del på skrå mens kakene enda er varme, så du får "pinner".



Nydelig og populær julekake som er enkel å lage, smaker godt til te, gløgg og kaffe. :)