lørdag 7. november 2009

Avstemming!

fredag 6. november 2009

Shopping!

I morra blir det shoppingtur på meg... Sverige here I come. ;) Alltid litt moro å dra dit. Finner liksom ett litt anna utvalg en det man har hjemme. Kjøper jeg noe spennende skal jeg ta bilder og slenge opp noen. Har ingen andre store planer for lørdagen. Er ikke så mye party på meg for tida, når man har to små barn som våkner senest kl. 8 er det liksom ikke meest fristende å fly på byen og ihvertfall ikke ha i seg alkohol, da jeg småsjuk hver eneste gang, hehe.. A mor har blitt for gammal. ;)

Hva slags planer har du for lørdagen/lørdagskvelden?

Oh yes... it's been a while...

Lei for det, vet fortsatt ikke helt hva som skjedde, følte meg brått litt utbrent på blogginga, men prøver å skjerpe meg. Akkurat i dette øyeblikket sitter jeg faktisk og ser på fotball med svigers. JA, du leste riktig, Marthe ser på fotball??? Har vel egentlig ikke skjedd siden folk kom til meg når jeg bodde hjemme pga. at vi hadde så mange tv-kanaler på 90 tallet. (far min driver bl.a. med parabolantenner.) Da hendte det seg at noen av de jeg gikk på skolen med spurte om å være med meg hjem for å se på engelsk fotball f.eks, hehe.. Fint man var populær for noe! :P

Det verste akkurat nå er, at disse to lagene som spiller fredrikstad og sarpsborg, spiller helt vilt og rotete, så til og med jeg gidder å bry meg, jeg som egentlig ikke tåler fotball på tv, hehe.. sånn kan det gå en fredagskveld. ;)

Etterpå skal jeg ut på kafè med min kjære venninne Karen, blir koselig det, jinteprat og kaffe. :D

Håper dere også får en god kveld! :)