fredag 16. april 2010

Jobbings..

Vært på jobb i hele kveld, helt greit egentlig, da jeg trives godt på jobb. :) Skal jobbe litt i morra kveld også, før det er helg. Skal ikke på jobb før 14 og det er flott for da rekker man jo sol, trening og får vært sammen med barna først. :) Nå sitter jeg her og slapper av, hører på litt gammel goatrance(!). Det skjer ikke så ofte lenger, de som er interessert i sånt kan jo sjekke ut det forrige posten min her.

Har kosa meg og spist sushi i kveld, blir jo aldri lei da. Luksus middag rett og slett. :) Vi får det hver fredag der jeg jobber og jeg klarer jo aldri å dy meg da.

Ingen spesielle planer for helga egentlig, bortsett fra trening. Sparer meg til neste helg, da er jeg klar for skikkelig jentefæst, må jo feire at man drar på åra. ;) Da skal det nok bli noen morsomme bilder jeg kan legge ut her, hehe..

Ønsker alle en god natt!

Feel the effect!

Føler for å dele et par gamle 2K klassikere. ;) Goa og litt... kommers goa? ;) Og laget av ei skikkelig rå dame. ;) Er ikke ofte man finner damer som er goa/trance produsenter.



Fant et par artikler som..

bare måtte postes. Sitter her og nyter god lunsj bestående av kyllingvinger og salat (fredag vettu!) og leser nettaviser. Fant et par bra artikler i dagbladet i dag.

Først en om onepiece, disse hele dressene som ja, enten er elsker og hatet. Må jo bare si at jeg ikke er en av dem som liker dette plagget. Sjekk artikkelen og les kommentarene, folk tar av. ;) Hva syns du?



Fant også en artikkel om sexy mammaundertøy, både til å bruke under graviditet og etterpå. Hvem har vel ikke ønsket seg en LEKKER ammebh, istedenfor noe som får puppene til å se rare ut? ;)

Sjekk de ut her : Sexy mammaundertøy. :)



Skal spise lunsj, gjøre husarbeid og dra på jobben, så det er nok ikke mer blogging på meg før kvelden kommer. ;) Ha en god dag!

torsdag 15. april 2010

Please take off your shoes...

there's nothing left to loose! ;) Trodde jeg hadde gjort unna blogginga for i kveld, men den gang ei. Alle jenter elsker sko, i dag har jeg skaffet meg et par nye joggesko til. Kan jo ikke bruke de fine dyre innetreningskoene mine ute og jeg har seriøst gått i stykker de jeg hadde etter jeg begynte på jobb igjen, så da ble det :

Måtte selvfølgelig ta de med rosa på, hehe.. ;)


Kan jo ta med et bilde av den fancy harde men tydeligvis utrolig søvndyssende, deilig "senga" mi i samme slengen.. haha..

Trening og sol. ;)

Kom meg da på trening i dag også, nummer 4 denne uken! :) Fornøyd med meg selv altså.
Denne uka har jeg trent kondisjon og styrketrening som vanlig, men i går skjedde det noe rart på treninga. Det har skjedd et par ganger før, men nå var det virkelig ille! Av og til når jeg har tatt i litt hardt (styrketrening) så begynner lårmusklene mine å "dirre" hvis man kan kalle det det. Stort sett så er det et problem når jeg setter meg ned. (f.eks for å ta en ny øvelse) Musklene står i høyspenn og vibrerer så beina rister og det er UTROLIG slitsomt. Spurte hu ene instruktøren der om hu hadde noen aning om hva det kunne komme av, men hu skjønte jo like lite som meg. Jeg satte meg på en stol og lot hu kjenne på lårmusklene mine som hadde slått seg helt klikk, hehe, hu ble nesten litt sjokkert tror jeg (satt jo på en stol og rista liksom...). Spurte meg om spising, vanndrikking, omega3 osv... men jeg får jo i meg alt det der.

Så er det noen av dere treningseksperter der ute som har et godt svar til meg! Skriv gjerne til meg her. :) Eller send en mail til mbusteru@gmail.com. Det har skjedd noen ganger før også, men ikke så ille, ble så plagsomt at jeg ikke fikk fullført alle øvelsene jeg ville ordentlig.

Meg på trening i kveld (don't mind the boobs :P) Her drev jeg med situps, øvelser for bekkenbunn (fin trening for alle damer, om du har fått barn eller ikke, fått øvelsene av ei som er fysiodame/trener.)

Dro for å ta en 20 minutter med sol etterpå da, av en eller anna merkelig grunn sover jeg utroooolig godt på litt oppvarmet hardplast. ;) Er like forfjamset over hvor jeg våkner opp hver gang, klarer altså og sovne så godt at jeg glemmer hvor jeg er hen på 20 minutter!

Ønsker dere alle en riktig god natt! ;)


HAhaaa... ååh, jeg måtte poste denne. ;)

Noen som posta en utrolig herlig link på facebook akkurat nå. Godt skrevet av "salgsannonse" forfatteren, hehe..

http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=21541013

God kveld. ;)

Håper alle har hatt en like fin dag som meg. Hatt fri, vært på shopping og ellers bare vært hjemme. Er glad i jobben min, men godt med en fridag midt i uka!

Siden det nærmer seg bursdag for meg, har jeg sneket til meg en bursdagsgave på forhånd og i tillegg kjøpt en til meg selv! (bortskjemt i dag.)

Fått nytt servise av min Mor, skal slenge opp et bilde senere. I tillegg har jeg kjøpt meg nye joggesko fra Puma (med råååsa på, måtte bare. :P) siden jeg har gått ut de sorte jeg hadde etter jeg kom tilbake på jobb.

I tillegg til dette har jeg vært innom Nille og ja, da vet dere hvordan det går. ;) Skal dekke opp alle bordene her på nytt senere i kveld, så da er det mulighet for noen bilder.




Slenger opp et bilde, dette er vel 1,5 år gammel tror jeg, men heldigvis er jeg ganske lik meg selv, har ikke fått så mange nye rynker selv om man stormer mot de 30, haha... orker ikke laste over fra cam'et nå, skal ta det senere i kveld (tom for batteri). Grunnen til at jeg la med dette bildet er at jeg er tilbake til min mørkebrune standard på håret som her. ;) Farget det forrige helg. Det er bare så veldig meg, klarer liksom ikke slutte med det. Har funnet en farge jeg tåler, husker ikke om jeg har skrevet om det før, min allergi for farger med rødtoner. Stort sett alle slag hårfarge (hjemmefarging, frisør osv.) gir meg et villt utslett, eller... det ser ut som brannsår. Sinnsykt! Så jeg ble jo blond en periode, fordi jeg tåler alt av bleking, men problemet er at jeg trives så godt med det brune håret, så jeg sier bare, TAKK til brilliance fra Schwarzkopf, som sørger for at jeg fortsatt er brunette og uten brannsår! :D De har forresten mange nydelige nyanser, desverre er den vanskelig å få tak i her i Norge, så jeg kjøper den i Sverige, men vet noen om den finnes her, tips gjerne. :)

Nå skal jeg spandere på meg en 20 minutters i solariumet og trene 1,5 times tid.

Vi snakkes! ;)

Kjære blogg og eventuelt lesere...

om det er igjen noen av dere. ;) Vet jeg har sviktet bloggen min totalt etter jeg begynte på jobb igjen. Dagene flyr fra meg i en vill fart. Skal prøve om jeg klarer å oppdatere i blant, livet består stortsett av jobbing, barna, noe trening og å gjøre ting i huset. Jeg lover at jeg iallefall skal gjøre et forsøk, så får vi se hvordan det går.


Vil dele en utroolig nydelig sang med dere (fra 90 tallet, men som jeg faktisk ikke oppdaget før senere!!)




Ønsker alle en riktig god natt. ;)