tirsdag 26. mai 2009

Lenge siden..

jeg har skrevet nå. Det kommer av at jeg har vært borte ei uke. Har besøk familie og venner i Sarpsborg, kan like greit bli noen dager når man reiser såpass langt med unger på slep. :) 
Besøkte Karen og Anne Marthe en tur, var en tur i parken, kjempenydelig vær, unga koste seg masse og Alex var ute en tur på Buddha i Fr.stad. Har også vært mye sammen med familien såklart. Selvfølgelig blitt dårlig med trening da, det syns jeg er litt kjipt, men får kjøre på litt ekstra denne uka. Har vært i Sverige og shoppa, det gjør jeg alltid når vi er der nede. Kjøpte meg fine treningsko, to par. Ett til utebruk og ett til innebruk. Handlet på en Sportshopen, kjempesv
ææær butikk, ble jo helt svimmel av å se på alle skoa. Billig også, ble under 1000 kr for to par kvalitetsko og fire par adidas sokker. *liker* Kan bli farlig å besøke den butikken for ofte. ;)



Ellers går det i husarbeid, nok å ta tak i når man har vært borte ei uke gitt.. KLESVASK! omg.. Også føler jeg liksom for å vaske over huset, bytte på senger osv. Så der har du min spennende dag. :) Har fått vært på ei skikkelig treningsøkt i dag tidlig da, det var veldig godt, ellers tenkte jeg at jeg skulle fundere på hvordan man kan lage sunnere sjokoladekake f.eks, har noen ideèr, så det skal jeg teste ut i kveld. Oppskrifta blir slengt ut her om den blir brukbar. ;) Ønsker alle en riktig god dag/kveld. 
















Bilder :1 : Nydelig gråværsdag i Løiten gitt..  2 : Sliten etter trening, men veldig godt! :)