torsdag 22. oktober 2009

Dagens shopping!


Er ikke ofte jeg har handla meg klær de siste årene, ikke fine klær ihvertfall. For man føler seg liksom ikke så fin i klærne når man har født et par barn og kroppen ikke er den samme som før. Nå har jo jeg fått to ganske tette da, så regner med at kroppen min får det bedre om jeg gir den en pause på minst 2-3 år før neste gang. Uansett, fant et par ting som satt ganske bra allikevel. Følte meg vel og det er veldig viktig! :)

Var på jakt etter noe strikket, da det går mot vinter.

Here goes :

Supersøt og behagelig strikkekjole fra Only (Vero Moda). Har ikke handla i den butikken på årevis. Før jeg fikk barn shoppa jeg vel der for 3000 kr pr. mnd ca.

Så fant jeg en sort utgave av en genser jeg har i hvitt fra før som jeg har vært fornøyd med. God nå som det er kjølig ute. Den var på salg til og med! Denne er kjøpt på Vero Moda. (igjen..)


Denne supersøte genseren kjøpte jeg til datteren min på Cubus, salg der også, den kostet hele 79 kr. God kvalitet, litt tykk og god hettegenser, fint i det kjølige høstværet. :)

Tilslutt (når jeg ikke hadde tenkt å handle mer..) kjøpte jeg to par sko faktisk, var så utrolig billig at det var helt latterlig. Er sikkert ikke super kvalitetssko, men helt greit. De hadde kosta 300 kroner paret. To par fikk jeg for 98 kroner!

Sånn ser de ut :


Kjøpte også et par ting til, men det er julegaver, så da blir det ingen bilder! ;) Kan jo hende noen snoker?

Hva syns du om tingene jeg kjøpte?

Nå skal jeg slappe av med en kopp te, så var det den hårfargen da... hmmm...
Ønsker dere en god natt i hvertfall! ;)


Kveldens avstemming ble det brått.. ;)

Siden jeg er glad i matlaging, tidligere har jobbet i restaurant og med matlaging er kvelds avstemming følgende (litt inspirert etter jeg så på Hellstrøm også) :

Dagene flyr.. og bloggen får ikke mye påfyll.

Har to barn alene for tiden og da går tida FORT! Har fått begge i seng nå da, men det trasses litt fortsatt, går nok over snart. :)

Ellers kan jeg fortelle at jeg har vært på en liten shoppingrunde i dag, skal laste opp noen bilder av noen av tingene jeg kjøpte etterpå. Først tenkte jeg at jeg skulle se på Hellstrøm, siden han befinner seg i Østfold for anledningen, jeg er ganske ofte der nede, så da må jeg liksom følge med da... og for dere som ikke skal glane på boksen, så kan dere jo høre på dagens 90's classic? :)

2 Unlimited - The real thing coming up! :)




Ellers kan det sies at jeg både vurderer julegavepakking OG stripe håret i kveld... skal fortelle dere hva det endte med tilslutt. :)

Ha en riktig flott kveld!

onsdag 21. oktober 2009

Hurra! :D

Får hente den nye bilen i kveld. God og rask service altså,må jeg bare si, de har rengjort, renset seter og lagt om dekk for meg i dag. Får faktisk luksusproblem i helga, har brått to biler istedenfor ingen, haha! :D

Fått klippet meg også, gooodt var det! Kjennes ut som om jeg har tatt av 10 cm enda det bare er 2 cm, håret mitt blir så ustyrlig og vondt å gre når jeg ikke har klippet meg på en stund. Skrådde "luggen" min litt på ene siden, nå har jo jeg lang lugg da så, men fikk litt variasjon med å gjøre det. Ble fornøyd! I tillegg er det jo ganske langt og veldig tykt = MYE jobb. Tar kun 8 timer å få tørket det. :P Dere kan jo se det på dette hårete bildet her :

Hadde bleket hår i sommer, er jo ganske fornøyd med det også, men det sliter noe villt på mitt egentlig krøllete hår. Orker ikke ha krøllene, fordi det er så ujevnt når håret er langt. Noe er bølgete, noe krøllete og noe helt rett. Ser jo ut som noe fra 80-tallet som katta har dratt inn.
Blir lite trening på meg denne uka. Har vært en del å ordne med bank og bil. I tillegg må jeg på NAV (har jo fødselspermisjon) og ordne papirer for diverse ting.. men får ta det igjen neste uke, er alene med ungene et par dager også, og barnepassen der er bare mandag, onsdag og fredag. Så fredagen blir det vel noe trening. Lørdag er det "LADIES NIGHT!" hos meg. ;) Gleder meg! Kommer nok noen bilder fra det..

Ha en riktig god dag folkens!


Dagens avstemming. ;)

En riktig god morgen! :)

For første gang på veldig lenge har jeg sovet gjennom en HEL natt. Har ei lita ei som får tenner, i tillegg sliter hun med magen sin enda (9 mnd gammel...), så ofte flyr jeg oppe fort 5-10 ganger pr. natt. Noe som resulterer i stiv nakke, veldig sliten osv. Sto faktisk ikke opp før 8.30, så meget snille barn i dag!

Nå nyter jeg en sen frokost bestående av tunfisksalat. Noen syns sikkert det er litt spesielt å spise sånt til frokost, men jeg elsker salat og kan spise det til hvilket som helst måltid. :) Jentungen får såklart grøt da. Kan jo si at et lite tips til dere andre småbarnsforeldre som har barn med magetrøbbel ; jeg prøvde mye rart, hun hadde jo kolikk fra 2 mnd alder også, har brukt mye malt for å si det sånn, men det som virker aller best er rett og slett å koke sviskegrøt. Svisker, en del vann og en teskje sukker. Barna syns til og med det er godt og man kan gi det som dessert etter f.eks middag. Mest effektive jeg har vært borti, naturlig og da skånsomt mot små mager, istedenfor å ende opp med å gi lakserende legemidler.

Nå skal jeg ta en titt på avisene (på nett såklart!), så blir det en tur til frisøren, skal bli godt å få stusset litt på tuppene, håret mitt blir veldig fort slitt da jeg egentlig har krøllete hår. Så driver jeg og ser på farger, (må farge selv, blir aldri fornøyd hos frisør + at jeg sliter med allergi mot rødpigmenter.) har forelsket meg i Schwarzkoph Brilliance fargene. Farget riktignok en som var litt for mørk og ask sist, så det ser bare ut som jeg har vanlig, veldig kjedelig brunt hår. Skal gå for en med mer rødt i.. Egentlig denne jeg skulle ha sist (har brukt den en gang og den ble veldig fin, ikke for mørk), men de hadde den ikke inne, så da tok jeg en annen jeg trodde var ganske lik, men bomma ja.... Ble jo ikke stygt, bare litt for mørkt. Så nå har jeg notert alle numrene på de fargene som ikke er for mørke og pent rødbrune. Skal nevnes at jeg av en eller anna grunn tåler Brilliance sine farger også rødaktige om det er av de lyseste brunfargene, skjønner ikke hvorfor, men er bare glad. Vanligvis ville jeg fått ville brannsår nemlig, forferdelig allergi! Bilderesultat kommer når jeg har fått ordna. :)

Ha en god morgen alle sammen!

tirsdag 20. oktober 2009

Dårlig med blogging i dag..

men det har sine grunner, litt styr i dag, men det endte med at jeg fant bil som jeg skal kjøpe! :) Så veldig fornøyd med dagen sånn alt i alt. Ble en Toyota Avensis på meg, 1998 modell, men veldig velholdt. Servicen har vært fulgt til punkt og prikke helt til nå! Er ikke alle som gidder det når bilen har gått en del. Føles trygt syns jeg. Stoler jo på merkeverksted. (iallefall Toyota sitt, hehe..)

Så her er da den nye "konebilen" , stasjonsvogn så masse plass til barn og vogner (og til bæreposer når man har shoppa, haha..)


Mulig jeg kommer tilbake litt utover kvelden, har ambisjoner om gulvvask og skufferydding, så vi får sjå.. ;)

Uansett, ha en riktig god kveld!


mandag 19. oktober 2009

Fraværende i kveld..


Sitter på nettauksjoner og byr på retro nintendostuff (og litt sega)! :D Spennende.... tapt litt for mange i kveld men, hmmpfff, også til en som har emokid som kallenavn a gitt? :P hehe..
Farlig moro er det ihvertfall, lett å bli ivrig, men jeg prøver å holde hodet kaldt. ;) Har handla en del på nettauksjoner de siste åra, er stort sett bare nintendo ting jeg har handlet. Så er du interessert i nintendo eller lurer på om det er et spill jeg har ekstra av eller kan få tak i, er det bare å spørre. :)

Har vært på en mini trening i kveld. Kun 40 minutter kondistrening, for samboer kom hjem sent + jeg måtte rekke nettauksjoner, velvel, bedre enn ingenting er det ihvertfall. Ny dag i morgen! :)

Har du en favoritt blant retrospillene, i såfall hvilke spill er det? For min egen del må jeg si at Zelda og Super Mario spillene er store favoritter.

Ønsker dere en riktig god natt, kommer til å "ta kvelden" når jeg er ferdig med nettauksjoner...


Tid for å stemme litt!

Kull gjør comeback i skjønnhetspleie!


Interessant lesning på minmote.no (fant linken på vg.no)
"For rundt hundre år siden var kull en vanlig ingrediens i skjønnhetsprodukter. Kull ble bruk i alt fra tannkrem til såper og sminke, men etter at syntetiske erstattere kom på markedet ble kull mindre og mindre vanlig."

Nå skal visstnok kull gjøre comeback i skjønnhetsprodukter fordi etterspørselen er stor etter naturlige produkter. Den var en rekke gode egenskaper, dette kan man lese videre i artikkelen :

"Kull er en av de reneste materialene som finnes, og har en rekke gode egenskaper for huden. Kull virker veldig rensende på porene, har god effekt på aknehud og er i tillegg helt biologisk nedbrytbar. Trekull er også en effektiv ingrediens i peelingkremer, og passer godt både til fetere hudtyper siden den absorberer overflødig fett fra hudoverflaten. Også for sensitive hudtyper er trekull godt egnet."

En ting jeg da lurer på, hvorfor forsvant kull fra alle disse produktene på et tidspunkt? Kan det være samme grunn som med mye av de syntetiske produktene som blir brukt i mat. At det rett og slett er billigere å produsere syntetiske etterligninger? For når jeg leser denne artikkelen blir jeg jo rent forbauset over hvor fantatisk kull er. Sånn generelt er det veldig in å merke varer med at ting inneholder "naturlige ingredienser" nå om dagen, det syns jeg er en god trend... ;) Får se om det blir noen "kullprodukter" på meg da, neste gang jeg handler hygiene/sminke.

Våknet til liv nå, nydelig høstvær i dag!

Endelig føler jeg meg litt mer våken, mandag er en typisk sløvedag hos oss. Er hjemme med barna på dagen, er jo uten bil, men det er jo bare et tidsspørsmål før det endres da. :) Driver og ser etter biler, fant en del på finn.no, men de blir seriøst solgt fort. Stort sett Toyota Avensis av den litt eldre typen jeg har sett på, disse er tydeligvis rimelige og populære familiebiler. Driftsikker stasjonsvogn, så det er jo forståelig. Håper på å få sett på ihvertfall en denne uka. Hvis den er i god stand, så kanskje det blir "konebil" snart. Er iallefall betryggende lesning at bilen har fulgt alle servicer på merkeverksted.

Ikke mye action her i dag. Stort sett bare husarbeid, ellers har jeg gått en tur med unga i det nydelige høstværet sammen med min mor. Spist en deilig salat til lunsj og sett litt på tv'n. Må jo se litt på Days of our lives, hehe, trenger se på kanskje en gang i uka, enda får man med seg alt det viktigste. :P Sier vel litt... MÅ liksom se litt da, har jo tross alt sett på siden jeg var sånn 14-15 år. (og det er jo en stund siden.)
Når jeg først har begynt å snakke om den ultimate såpeserien, så må det jo nevnes at Deidre Hall aka. Dr. Marlena holder seg UTROLIG godt (muligens fått litt hjelp av noe kirurger for det jeg vet, men allikevel, hu ser ikke plastic ut ihvertfall.) Ikke visste jeg at hun hadde en tvillingsøster heller og som selvfølgelig ; har spilt hennes tvillingsøster i serien, hehe... Fant dette bildet av dem, tipper det er fra slutten av 90 tallet. En annen ting, er det fler enn meg som syns Britney Spears ligner Deidre Hall? Har alltid syns det jeg, ser for meg at hun blir veldig lik Deidre når hun blir gammel. Får vel være nok såpeprat på meg nå, nå vet dere om en av mine "synder" .. DOOL - addiction, men jeg er vel ikke alene, eller hva? Hva slags serie på tven bare må du følge med på?

Utrolig trøtt i dag...

Blir bare en sang foreløpig, jeg er for trøtt til å skrive noe konstruktivt, så dere får ha meg unnskyldt, hehe..




Derfor slår jeg bare til med dagens 90's låt, en evig udødelig klassiker : Culture Beat - Mr. Vain

ENJOY!




Ha en god dag, så kommer jeg sterkere tilbake i kveld.. :)

...


Sov godt ;) En ny og uke med ny muligheter venter oss alle i morgen!

søndag 18. oktober 2009

Dagens avstemming. ;)

Liten shopping artikkel! ;)


Glemte helt å nevne de nydelige lysmansjettene jeg kjøpte før helga. Nå som det begynner og nærme seg vinter bytter jeg ut mesteparten av det grønne stasjet mitt til beige/svart/hvitt. Kjøper mesteparten hos Nille, utrolig mye fint pynt, lys, lysestaker og dill. Billig er det også. Man finner ofte liknende pynt hos mye dyrere kjeder, til 3 x prisen. Lys mansjettene du ser på bildet over koster hele 12,90 pr stk! Trodde de var mye dyrere jeg, pga. kvaliteten.
Tenne lys når det mørkner ute er et must for meg, det må jeg gjøre hver eneste dag. Sitter i stua etter unga har lagt seg, nyter en kopp te og rundt 20 tente lys tenker jeg. ;) Har mange mosaikk lysholdere for telys, gir veldig god stemning og pent lys.

Urolig natt, men en herlig søndagsmorgen!

Våkna sent faktisk etter masse surr med veslejenta i natt, magevondt om natta, hvorfor akkurat om natta? Utrolig slitsomt er det. Er ikke ofte man våkner sent som småbarnsmor... men samboern hadde tatt med seg begge barna, stelt dem og gitt de frokost og ikke nok med det, når jeg sto opp var kjøkkenet ryddet, oppvaskmaskinen gikk og klesvasken var lagt sammen! Er ikke ofte alt det der skjer altså... ble jo skikklig overrasket. ;) Så det ble en rolig start på morgenen min. Sitter her da, tenkte jeg skulle anbefale en nydelig rolig låt som kan være passende å nyte på en søndag. ;)



Trening blir det på meg i dag også, Sportsclub åpner riktignok ikke før kl. 14, syns det er litt sent jeg? Hva syns dere? Syns det bør åpne kl. 10 jeg og heller stenge tidligere. Når jeg har vært der i dag har jeg avlagt mitt 6. besøk der denne uka! Temmelig fornøyd med meg selv da, må jobbe litt med tanke på møtet med målebåndet om en 3 ukers tid. Spiser som vanlig, prøver og spise sunt, man kan jo ikke sulte seg for å gå ned i vekt. Har alltid satset på trening jeg, og jeg vet det virker. Tok av 30 kg etter forrige barn jeg fødte og når jeg var yngre trente jeg meg ned ihvertfall 10 kg en periode da også, beholdt den vekta etterpå også, så ikke no jojo her i gården.

Ønsker alle en god søndag! :)