fredag 29. januar 2010

På bedringens vei!

Begynner og friskne til litt nå, men plages med mye skallebank om dagen, utrolig slitsomt når man er på jobb, men det går allikevel. Jeg liker meg jo på jobben og jammen blir det ikke kroner av det også. ;) Nå er det vel passende å si god helg til dere alle, men for meg er det ikke riktig helga enda, har ei lita "kjøkkenvakt" i morra. Da skal jeg kose meg med å lage hyggelig smaksprøver til kundene og ha mye fristende å by på. :)

Får satse på å kunne skrive litt i treningsdagboka til uka, det hadde vært stas!

Hva skal du gjøre i helga? Bortsett fra å jobbe skal jeg kose meg hjemme med familien min. :)

mandag 25. januar 2010

Lenge siden... igjen..

som dere kanskje har merket. Er nemlig tilbake på jobb, etter 16 måneder som hjemmeværende husmor! Kjenner at det tar på litt mer, selv om jeg liker å være tilbake på jobb. Ble rett og slett litt småsjuk til helga etter å ha jobba hele uka. Vondt i øret og forkjøla... spent på åssen det utvikler seg. :P Vurderte legebesøk i dag, men ser det an et par dager. Hadde faktisk fri i dag og det var jammen flaks! :)

Skal prøve å komme igang med blogginga igjen, men lover ingenting, da dagene mine forsvinner utrooolig fort nå. Den energien jeg har igjen etter jobbinga går liksom til trening og husarbeid og jeg har rett og slett ikke mye tid til å sitte foran pc'en, noe som kanskje er bra? hehe.. går fort veldig mye tid når man sitter her. ;) Er jo nesten ikke på facebook en gang og det sier vel alt, så avhengig som jeg var før.

Jobber mellom 3-5 dager i uka nå, noe som jeg syns er perfekt. Trives godt på jobben med mine hyggelige kollegaer. Og ikke minst kan jeg glede meg over skikkelig lønn, syns alltid den "lønna" man får fra NAV er så liten, selv om man har tjent opp ganske bra før man gikk ut i perm. Får det aldri til å stemme. Jobber jo 2 uker nå og får omtrent det samme utbetalt som fra NAV på en hel måned... menmen, har da klart meg og kost meg hjemme sammen med barna, det er det viktigste! :)

Ha en riktig god dag alle sammen, nå skal jeg slappe av og bli FRIIIISK siden jeg skal på jobb i morgen tidlig.