lørdag 2. januar 2010

God kveld :)

Nå har jeg hatt en runde med kraftig migrene, ble ordentlig sjuk.. Stressa litt for mye + hard trening, så da ble det oppkastsyk og lyssky, måtte sove et par timer. Det som redda meg var at jeg fikk i meg et par havreknekke med leverpostei. Ultimat triks om man sliter med å holde på maten. Spise MYE av det når jeg var gravid. :)

Fått spist litt middag også, min samboer laget middag, antagelig for første gang på et års tid, haha.. bortskjemt er han. Så knerta vi et av de minste pepperkakehusene, vi var 4 stykker og klarte kun å få i oss taket. Litt for kvalmende med kake full av godteri. :P

Ellers vil jeg dele noen bilder med dere. :) Er jo ganske interessert i interiør og pynt, og jeg kjøper mesteparten av mine dekorting på Nille. Sånn ellers har jeg som mål å få bytta ut sofa og stuebord i år. Begge deler er mildt sagt s l i t e n t... Den vi har kjøpte vi brukt og like etterpå fikk katta her kattunger, hadde 5 kattunger spinnende rundt på sofa, bord og spisestue. Skal love dere at det synes, men tok det ikke så tungt siden sofaen var brukt. Kattene var jo kjempesøte! ;)

De er fortsatt søte og jeg har 3 av de boende her hos meg. Nå er de 3 år gamle og er noen ordentlige late murmeldyr om vinteren. :) Har de to grå, Pjuske og Silver og den hvite/svarte med svart snute, som heter Durill pga. at hun har så høy lyd når hun koser. ;)

Vel... over til litt dekorbilder. :D Her er nyttårsbordet mitt 2009/2010:

Utrolig søt pyntesak. Snurrer når det blir varmt fra telyset, ungene blir skikkelig fasinert.




Enkelt i hvitt, sølv og sort. :)

Årets (fjorårets heter det kanskje nå..) pepperkakeby!

Pepperkakebyen anno jul 2009!




















Laget av meg,samboer,søstra mi og kusina mi. ;)

Ny header..

vet den er litt utgått på dato, så jeg skal få laget en ny senere i dag.. ;) Har en god del bilder jeg vil dele med dere også, kommer utover dagen, så heng med!

Ellers kan vi begynne nyåret med litt mer musikk :




Denne får opp energien! ;) Nå skal jeg spise ferdig røkelaksen min og få meg en dusj... ;) Vesla sover og det er stille i huset, litt godt. :)

Ha en riktig fin dag, så skribles vi senere. :D

Endelig kan jeg skrive...


til min kjære treningsdagbok! Kjenner at man ikke har trent på ei stund gitt. Takket være sjukdom, jul, masse besøk (som selvfølgelig er hyggelig da! Ikke ta dette feil;), stengt treningssenter og fordi jeg har vært bortreist.

I's GOOD too be back!

60 minutter kondisjon, fordelt på sykkel og crosstrainer! I morra er jeg klar for styrkeøkt. ;)

fredag 1. januar 2010

Nyttårsmiddag..

Etter en heftig nyttårsmiddag bestående av kalkun, poteter, grønnsaker og masse saus etterfulgt av diverse snacks søtsaker, øl og kaffe... har man fått nok for denne jula. VEKK med all julemat, kjenner halsbrannen lurer, hehe. Så nå i dag lar jeg "Dr.Ötker" lage middag for meg og slengte i et par pizzaer. Mozarella og Speciale. Kanskje ikke verdens sunneste middag dette heller, men litt lettere enn det andre man har spist og den gjør seg med en god salat til. :)



I morra gleder jeg meg til å sjekke om treningssenteret er oppe! All sjukdom er nå endelig vekk og alt julemas er forbi. I'm SO ready! :D

GODT NYTT ÅR!


Vil ønske alle et fantastisk godt nytt år, måtte det bringe dere glede, lykke, gode minner og måtte du bruke tiden sammen med de du er mest glad i av venner og familie. Kanskje du også blir kjent med noen nye flotte mennesker dette året? Kanskje møter du den store kjærligheten? Kanskje dette er året du får drømmejobben, reiser og opplever verden eller får ditt første barn?

Mulighetene er mange, grip sjansen, gjør det beste ut av livet ditt i 2010!

Har du satt deg noen nyttårsforsett? Mine er å bruke tid med de jeg er glad i, være flink når jeg kommer tilbake på jobb, trene 4 ganger i uka og være flinkere til å spise sunn mat. :)





onsdag 30. desember 2009

Noen flere låter som har blitt spilt mye..

i året 2009...

Kan først som sist nevne at disse albumene har gått mye i spilleren : "Michael Jackson - Bad", Michael Jackson - Dangerous", "Toto - Best of" "Absolut Rock Anthems", "Absolut Rock Ballads", diverse ting fra Ministry of Sound, mye gamle cd'er fra arcade blir det hvert eneste år. ;) Dvs. gamle 90's sanger!

Her kommer et par klipp til fra youtube, ENJOY! ;)





To sanger, så forskjellige som de kan få blitt og begge er helt rå. ;) Det jo også nevnes at jeg valgte akkurat den videoen med Pendulum fordi noen hadde klippet sammen masse fra Bleach som jeg har fulgt med på i noen år nå. For dere som liker japansk anime er dette virkelig en serie og anbefale og det er litt å ta fatt på, da det har blitt gitt ut 264 episoder. ;)

Årets definitive seriefavoritt!



Naval Criminal Investigative Service


Anbefales for de som liker litt uforutsigbar krim, med litt innblanding av intriger og sort humor. Love it! ;)

Liker stort sett alle hovedpersonene da de spiller rollene sine meget godt, men må jeg velge noen absolutte favoritter er det disse : Abby Sciuto, Ziva David og Dr. Mallard. Man komme selvfølgelig ikke uten Gibbs (Mark Harmon) da, som er den mest beinharde av alle.




Sesongene 1-6 kan kjøpes på CDON.COM for 229 kr, absolutt verdt pengene! Kjøper man for over 200 kr, kan man også handle sesong 1 for kun 99 kr. Dvs. man kan få sesong 1 og 2 for rundt 250 kr med porto inkludert.

Hva er din favorittserie dette året?

Noen av årets favorittlåter coming up!



























Gelenegler - fransk manikyr

Sjeldent jeg får fikset neglene som dette her, men det er jo deilig luksus å skjemme seg bort litt i jula da. ;) Bare synd at jeg klarte og SKJÆRE over den ene pekefingerneglen med håret mitt!! Ja, du leste riktig... skulle flette håret, og da dro det seg et par hårstrå innunder neglen og skar av 1/4. Kan vel bare konkludere med at jeg har sterkt hår da. :P Og jeg skulle gjerne ha fått fikset på den neglen... de andre er like fine og sitter godt nemlig.

Kjære blogg...


Jeg har ikke glemt deg fullstendig. Julen bare slukte det meste av meg. Baking, syltekoking, julebord i diverse slag, middager, venner, familie,sykdom, nintendo, bortreist.. og ikke minst mine kjære barn.

Men nå er jeg snart tilbake! Har begynt å glede meg til et nytt år med nye muligheter. Skal tilbake på jobb etter et års permisjon nå i januar. Det blir ålreit, har hyggelige kolleger, bra arbeidsmiljø og trives godt. Og må kicke i gang treninga igjen, etter at jeg var syk et par uker gikk liksom alt i feil retning. Rett etter ble det jul også dro jeg bort.. men jeg gir ikke opp og skal snart gjøre et skikkelig comeback!

Denne morgenen er jeg alene med yngstejenta, vi sov L E N G E, det skjer ca. aldri. ;) Nyter nå en god frokost. Salat på meg og havregrøt til snuppa. Ute er det iiiiiskaldt, kattene får sove inne om natta nå.

Senere i dag skal jeg skrive litt om hva jeg fikk til jul og litt om hva jeg ga bort. Håper dere fikk det dere ønsket dere!

Ellers har jeg fundert litt på lyden av Norge i det siste, pleier å høre på P4 mens jeg lager frokost... jammen er det vanskelig! Har kun gjettet riktig en eneste gang.. men desverre var jeg ikke påmeldt. :D

Følger du med på lyden?