torsdag 26. november 2009

Dagens nyheter..

Er små mye tragisk lesning (spesielt "lommemannen" saken, blir KVALM! Sånne folk har ikke livets rett.) for tiden og mange har blogget om det allerede, så bestemte jeg meg for å skrive om noe annet.

Det har vært mye skriverier om kjendiser og modeller som retusjeres og smalnes til det ugjenkjennelige, selv om de er aldri så tynne og perfekte fra før av. Hva har det gått av verden?
Er det rart unge mennesker i dag har mer psykiske problemer enn noen gang? Googler man litt finner man jo anorektiske jenter som blogger i øst og vest om hvor lite de får i seg i løpet av dagen, eller om at de spyr det opp igjen og på toppen gjerne trener masse på energi de overhodet ikke har.

Vel, "dukkehode" kjendisene må ta noe av skylda, når alle absolutt skal være SIZE ZERO, enten de faktisk er det eller ikke, så ser jo vi stort sett bilder av dem, der de er perfekt retusjert eller f.eks har lånt kropp av en annen. Som i denne -> saken <- om Demi Moore, der hun påstår at det er en slik hun faktisk ser ut, enda hodet hennes ser alt for stort ut til kroppen. Det har faktisk gått såpass langt at "Kjendisfotograf Anthony Citrano fra Los Angeles utfordrer Demi til å bevise at det er hun som er avbildet. Han skriver på sin Twitter-side at han vil donere 5000 dollar til veldedighet dersom Hollywood-stjernen kan legge fram bevis for at bildet ikke er betydelig manipulert."

Jaja, ikke akkurat noe verdensproblem dette her, men hvorfor kan ikke folk bare fortelle det som er sant??


I samme slengen kan det vel være passende å anbefale denne siden :

Photoshopdisasters -
kjendisene kan jo nekte så mye de vil, men her finnes det mye bevis. ;)



Dagens låt er...

Michael Jackson - Man in the mirror

Denne teksten gir en noe å tenke på, videoen også...

Holdt på å glemme denne! Evil cake...


Må jo legge ut bildet av kaka jeg laget til min venninne Sunnivas forsinkede halloween bursdag. ;)

Og borte ble den også! Spist opp av alt fra Link, Joker, Pippi og Superwoman.. og mange fler. ;)

Mye sykdom, lite skriving..

Alle her har vært syke i tur og orden nå sånn ca, derfor veeeeldig lite aktivitet på bloggen. I tillegg ordner jeg med en reunionfest som skal arrangeres på lørdag, så derfor har den lille energien jeg har hatt til overs gått med til det. Skal få rapport og bilder derfra, tror det skal bli veldig bra. ;) Jeg ordner mat, to venninner og jeg skal pynte, vi har ordna ordentlig anlegg, MASSE 90-tallet musikk og jeg har laget musikkquiz.

Etterpå skal jeg til legen med yngstemann, muligens falsk krupp.. uff... Både samboer og jeg har hatt omgangssyke en runde nå. Eneste som har sluppet sånn greit unna er eldstefrøken her, men vi får nå se da, bør vel ikke si det, for da blir hun vel syk. :P

Ellers kan jeg si at jeg har tittet litt på denne bloggen i det siste http://malindus.blogg.no/ , handler om ei på 16 år som er småbarnsmor, ikke akkurat en vanlig hverdag for en 16-åring, men hun virker jo veldig voksen for alderen. :) Anbefales å ta en titt på denne bloggen.

Da ønsker jeg dere en riktig god dag, og håper jeg får skrevet mer her snart.. :)