fredag 8. januar 2010

Omg, laggeVM og vampyrer!

Nettet her er helt syyyykt tregt nå, utrolig irriterende. Må bare fortelle litt om en serie jeg så på tv'n før jeg tar kvelden. Sjekka ut "Vampire Diaries" på TVN. Første jeg tenkte på var "Twilight". Mye av settinga er så utrooolig lik, skummel ny fyr i byen, high school, flytta rundt, en eller anna (som viser seg å være broren) dreper folk så hovedpersonen kan få problemer. Pen brunette og en fyr med skummelt blikk, som blir rar i øya, samma hårsveiser, den vakre jenta løper uti skogen og møter plutselig mr. vampyr osv.. Sa til Alex "omg, så twilight-wannabe" men er det egentlig det? Så jeg måtte google litt da, leste litt på wikipedia. Det viser seg jo at bøkene denne serien er laget i fra er så gammelt som 1991, mens Twilight er i fra 2005. Kan det være sånn at Stephanie Meyer muligens har lest "Vampire Diaries" bøkene en gang på 90 tallet og latt seg inspirere? Er ikke akkurat noe stor fan av filmene osv, men måtte bare påpeke likhetene.

Den største forskjellen her er vel kanskje at hun splittes mellom to vampyrbrødre, men når jeg tenker meg om splittes jo Bella mellom to menn med overnaturlige krefter også så...
Hva tror dere
?

En ting er i allefall sikkert er at denne serien, som "Twilight" filmene kommer til å bli enormt populær blant unge jenter (de litt oppi 20-30 åra også?), hvem kan vel motstå gnisten som oppstår mellom en blyg, trist og vakker brunette og en skummel, mørk kjekkas med en side av seg selv han ikke klarer å kontrollere fullstendig? Tipper dette er en vinner ja... ;)

Så til et par bilder :

Noen likheter her kanskje?



Hmmmm? ;)

It's time for :



Sash - Equador , classic fra 1997! Passende for en fredagsnatt. ;)

Kjære treningsdagbok.. ;)

Styrketreningsøkt i dag! :) Trente i 70 minutter med oppvarming, tøying og det hele.

Testa også ut et nytt apparat som heter SkiErg. Sjekk det ut her :

http://www.skierg.com/training/technique-video

God helg folkens! :)


Endelig er den her igjen. Dette skulle egentlig vært min første arbeidsdag etter permisjonen. Nå var det sånn at jeg ikke fikk noen jobbvakt før over helga. Så da har jeg fri min første helg tilbake som vanlig arbeidstaker. ;) Siden jeg har vært hjemme i dag har jeg benyttet tiden til å trene samt å få levert søknad om kontantstøtte, gode penger for den som ønsker å ha barnet hjemme litt lenger. Får håpe ordningen ikke forsvinner, for dette er virkelig noe jeg setter pris på, nemlig valgfrihet! Jeg kutter noen timer i uka og kan bruke dem sammen med mine barn takket være denne ordningen, burde ikke alle få ha den muligheten?

Nå er det bare vaskinga som gjenstår, så er det offisielt helg og selvfølgelig er fredagen tacokveld. ;) Bruker økologiske tacoprodukter fra Santa Maria, noe jeg er meget fornøyd med. God smak, ingen e-stoffer og litt sunnere. Bruker da selvfølgelig fullkornslefser, de smaker jo utrolig mye bedre enn ordinære tacolefser. Anbefales!








Et annet godt tips som passer med nesten samme tilbehør er fajitas! Bruk kyllingkjøttdeig istedenfor karbonade/kjøttdeig og kjøp fajitaskrydder istedenfor tacokrydder. Begge variantene serveres med rikelig med salattilbehør, litt revet ost og rømme. Alltid en vinner når helga kommer! ;)

Hva skal du spise i kveld?

Jeg skal faktisk også på bursdagsfest i helga, gleder meg. ;) Treffe gode venner i lystig lag er alltid stas. Har kjøpt flere ting i gave til venninna mi, men vil ikke avsløre det her på bloggen før søndag, da hun kanskje leser her inne? :) Regner med at det kommer et par bilder sammen med den avsløringen!


Ha en riktig GOD fredagskveld og kos deg med venner/familie. :)

torsdag 7. januar 2010

Dobbelt treningsdagbok!

Trente både 5. og 6. uten å føre det inn her.. vært litt sløv med bloggen igjen, fy skam! Blir nok en økt i dag også, er skikkelig på hugget om dagen, GODT er det. :) Får være litt mer produktiv og skrive litt til dere etterpå, prøve meg på ei oppskrift tenker jeg, lenge siden sist. I mens kan dere nyte litt god musikk. ;)


mandag 4. januar 2010

Kveldens låt 90's.. RAP!

Nok en nydelig vinterdag!

Jeg står opp, lager frokost til barna og meg selv. Kler ungene, setter de i bilen, er SKIKKELIG klar for å trene..... og hva skjer? Ca. ingenting. Flatt batteri.. noe så tragisk. Ene døra hadde ikke vært skikkelig igjen, så nå trenger jeg startkabler og en annen bil, jaja.... treninga blir vel utsatt til i kveld. Trene skal jeg i hvertfall.

Ble en rolig dag hjemme da, snart tid for litt middagsmekking. Ellers ligger det en stor kurv klesvask og lurer på badet... uff...

Teller ned dagene nå til jeg skal begynne på jobb igjen, prøve og være flink med døgnrytmen, så jeg ikke blir helt utslitt de første dagene. Skal bli godt og komme i gang igjen med "det normale livet". Da blir det litt mindre husmortilværelse på meg.

Ellers har jeg mekka en midlertidlig header, til jeg får en skikkelig en. MÅ liksom få vekk jul og 2009 syns jeg. Så dere får klare dere med min simple enn så lenge. Som en bonus (?) skal jeg slenge med et bilde av meg selv anno januar 2010! Så vet dere åssen jeg ser ut nå, veldig spennende. NOT. :P


Bustete og vinterblek look i 2010! YEAH :P



Ellers ønsker jeg dere en flott dag! :)

søndag 3. januar 2010

God morgen! :)

En ny iskaldt og flott vinterdag. Er hjemme og slapper av, har vel litt husarbeid som skal gjøres. Venter på at treningssenteret skal åpne, de åpner ikke før kl. 14 i dag! Noen som liker å sove lenge kanskje? hehe..

Har så smått begynt å rydde vekk julepynten, er virkelig ferdig med jula nå! Skal bli godt å få ut det evig dryssende treet, som både unger og katter liker å herje.

Tenkte jeg skulle nevne et par filmer jeg så på i jula. ;) Var vel egentlig nyttårsaften... så faktisk to filmer den dagen.

Ene var verdens største jentefilm EVER, nemlig Dirty Dancing med Patrick Swayze i hovedrollen.
Er vel ikke akkurat noe å fortelle om denne filmen, for alle har vel sett den? (Enten de liker den eller ikke..) De fleste jenter tåler i hvertfall å se den en eller to ganger i året... ;)

Den andre vi så var "The Breakfast Club" som visstnok er en skikkelig kultfilm. Tror jeg har sett deler av den en gang før. Den handler om en gjeng ungdommer som får som straff å sitte på skolen en hel lørdag. De er typiske stereotyper av forskjellig slag. Bølle, nervevrak, nerd, sportsfrik og den prektige pene jenta. De begynner som uvenner hele gjengen samtidlig som de kjeder seg gjennom dagen, men ting skal endre seg stort... Mer bør jeg vel ikke si. ;) Se filmen, dem anbefales i hvertfall.

Når vi snakker om film, må jeg jo si at jeg har lyst til å se Avatar. Den ser spennende ut og har veldig bra CG.

Hva slags filmer har du sett i jula? Eller har lyst til å se?