søndag 28. august 2011

Shopping - Krølltang!


På fredag bestemte jeg meg for endelig å bruke opp gavekortene fra expert som jeg hadde liggende. ;) Så da stoppet jeg innom på vei hjem og brukte hele 2 minutt før jeg bestemte meg for å kjøpe denne som jeg fikk anbefalt av den blide, hyggelig mannen i kassa. :



Denne fantastiske krølltangen har vissnok 13 muligheter for å style håret, man kan nemlig bytte delen man styler med. Så da får vi se om jeg klarer å få orden på alt håret da. :) Hadde jo vært stas å kunne bruke dette til å gjøre seg litt festfin når det f.eks er helg. Kvaliteten virker ålreit og det er lett å skifte delene, så jeg har vel fått godt førsteintrykk av produktet. Skal nok legge ut et bilde når jeg har fått testet den på meg selv. ;)

Den kostet forøvrig ikke mer en 499,- , så jeg vil tro at den er verdt de kronene.

Fornyelser på gang... :)



Ønsker alle en god søndagskveld. ;) Håper dere har hatt en like fin helg som meg! Begynte helga med å være sosial sammen med gode venninner. På lørdagen ble det en IKEA tur og ellers bare avslapning. I dag har det vært super effektiv søndag!

Dette har jeg fått gjort i dag :

Vasket og ryddet hele huset.

Bakt kake :)

Skrapt/grunnet/malt vinduskarmene på stuevinduene ferdig! (3 vinduer med 190 cm lange vinduskarmer!!! STORE vinduer...)

Gjort ferdig "lyskassene" utenfor kjellervinduene, det ser nå slik ut :






Det jeg har gjort er å plukke vekk større stener, renske unna ugress og hatt i sjøstein kjøpt på Plantasjen i 3 stk "lyskasser". Veldig fornøyd med resultatet, dette holder t.o.m ugresset borte!

Så har jeg fått grunnet baderomstaket (holder på fortsatt) Så nå er det snart slutt på stygt, gult,lakket panel! Hurra. :D

Hva har du gjort i dag?