torsdag 10. desember 2009

Litt julestemning nå.. :)

Nydelige roser jeg fikk av Aina, snille venner man har! :)

Litt julestemning i vinduet. ;)

Fortsatt syk, småirritert og og et par Obama nyheter..

Våkna i dag i håp om å være bedre og er rett og slett verre. Kjære pencillin, nå må du virke skikkelig snart! Sov faktisk helt til 11. Kanskje ikke så rart etter at jeg har hostet vekk halve natta.
Hold dere unna ørebetennelse og luftveisplager folkens... virker jo som alle tror at svineinfluensa er de eneste som gjør folk sjuke for tida, men det er jo mye annet å velge i også, hehe..

I neste runde kan jeg fortelle dere hvorfor jeg er irritert, har i 2 mnd nå forsøkt å få bilforhandleren jeg kjøpte min siste bil fra til å ordne opp. Kjøpte denne fra et bilfirma, skrev kontrakt der det sto hvordan de skulle leveres. Joda, skulle leveres EU-godkjent. Greit nok, firmaet bestilte time til eu-kontroll og jeg hadde bilen på den, men bilen gikk ikke gjennom, så dette er fortsatt selgers ansvar å ordne opp i. Det er her problemene begynner. Bilselger sliter med å få tak i verksted som har tid, så jeg sier at jeg kan høre litt rundt også. Jeg fikk tak i en som kunne reparere bilen, så da skulle han levere bildelene til meg. (skiver og klosser) Det ble brutt 3 avtaler før han endelig klarte å levere delene, en halv time før bilen skulle inn på verksted. Det var nå jeg begynte å tvile... Han skulle også betale for reperasjon. Skrev melding og sa han hadde overført penger, penger jeg aldri har sett! (og ba meg selvfølgelig sende han kvitteringen, han håpte vel at jeg sendte den i tro om at pengene var innbetalt.) I tillegg var det flere andre feil på bilen (bremsene, LITT vesentlig.), så da snakker vi plutselig om en totalt reperasjonskostnad på rundt 5000 kr. Etter jeg fortalte dette sluttet selger å svare. Snakk om å fraskrive seg ansvar, er stusselig når folk ikke er mann nok til å ta telefonen en gang. Det verste er faktisk at dette firmaet/denne personen har en nøkkel til min bil, som han skulle ha sendt meg uka etter jeg kjøpte den, altså for 2 mnd siden. Ubehagelig.. Hva skal man gjøre med slikt da? Vurderer å forhøre meg med politiet angående akkurat det. I såfall kan jeg advare dette mot dette firmaet. (annonserer på finn.no), hold dere unna for deres eget beste.

Litt oppdatering her : Etter litt skriverier på facebook, så tok selger plutselig kontakt. Så nå ser det ut som om man kommer litt lenger på vei når det gjelder og få ordnet opp. Synd at man skal måtte spre ordet så mye før det skjer noe. Det skulle vært en selvfølge fra starten av, ikke etter at han får høre igjen fra andre at folk har begynt å prate negativt om hans opptreden.

Så over til nyheter.. Selvfølgelig Obama all over, i alle avisene i dag. Er jo en stor dag for Norge med besøk av en Amerikansk president, ikke akkurat hverdagskost. ;) Har ikke lest mange av artiklene, men har da fått meg meg at Will og Jada Smith er her for å dele ut Nobelprisen. At kummelokkene i Oslo har blitt sveiset igjen og at de arresterer potensielle terrorister, så det som forundrer meg er jo at DENNE personen fortsatt kan bevege seg fritt, hva gjør han egentlig her i det hele tatt? Skulle ikke denne personen vært utsendt for lengst og har ikke han blitt tiltalt for terroristhandlinger? Norge er meg et rart land....

Vel folkens, jeg får finne sofaen/senga litt igjen, sitter her skikkelig febersjuk mens jeg skriver nå... Dere får ha en god dag, så lover jeg å komme friskere tilbake i morgen! :)

tirsdag 8. desember 2009

Ble en tur til legen i dag..

Våknet forrige natt av store smerter i venstre øre, fikk ikke sove og måtte ta smertestillende. (jeg tar veldig sjeldent slikt..) Var ikke bra når jeg sto opp i dag, så da ringte jeg legen og fikk akuttime. Den trengte jeg visst også, da jeg hadde både ørebetennelse og luftveisinnfeksjon. Trodde snart jeg skulle være ferdig med sykdom nå, vært av og på med forkjølelse helt siden høsten, hadde omgangsyke for 1,5 uke siden og nå dette her. Må da snart være bra nå vel?

Vil bare være frisk og i orden så jeg kan ta meg av familien min, treffe venner, trene og ellers sysle med det jeg pleier..

Vel, selv om jeg er syk har jeg så smått begynt og pynte til jul. Har hengt opp litt julegardiner og funnet frem noen duker og smånisser. Greit og begynne litt tidlig når man har barn, det er så stas for dem. Jula er definitivt barnas tid! :)

Vel, bør vel snart finne senga, sov i 2,5 time på ettermiddagen riktignok, men er man syk tåler man litt mer søvn enn ellers..

GOD NATT til dere, håper dere er friskere enn meg. :)

mandag 7. desember 2009

Småsjuk igjen..

Vet jeg ikke akkurat er den eneste i disse tider, men er virkelig smålei nå, sjuk annahver uke jo! Dette bør gi seg før jeg skal begynne på jobb igjen. Det nærmer seg med stormskritt, faktisk akkurat 1 måned til jeg skal være tilbake på jobb i dag. Blir mye omveltninger i hverdagen da, men tror jammen det skal bli godt også, jeg trives jo godt på jobb sammen med mine hyggelige kollegaer. :) Har blitt bedt på juleavslutning også, så det skal bli ordentlig hyggelig å se alle igjen. Sist jeg så omtrent alle sammen var tidlig i sommer, da jeg var med på sommerfest. :)

Vel, halsen klør, bihulen er bare ubehagelig og jeg hoster... Blir jo ikke noe trening av dette her! Rakk treningsøkter før "sjuka" tok meg. Merket det etter jeg trente på lørdag, no good. Satser på at det gir seg fort, så jeg rekker treningmålet mitt for denne uka også, som forøvrig er, ja 4 ganger pr. uke. :) Wish me luck! Nå skal jeg klamre meg til tekoppen...

Ha en riktig god kveld videre, så kommer jeg sterkere tilbake!