lørdag 10. oktober 2009

Musikksjangre - avstemming , før natten tar over...

Har jo nesten glemt dagens 90's classic!

Viktig viktig, må jo ha med den. ;) Hmmmm... I dag får det vel bli :

Vår gode gamle tyske venn, Scooter med den herlig hyperaktive låten "friends". Den dundra nok litt i høytalerne hjemme særlig i 1997-98. Good old days. ;)



Enjoy!

God natt må man vel si nå.. trening og mye besøk i dag. :)

Kom meg en liten tur på treninga i dag også, ble kun 40 minutter kondisjonstrening, men kommer sterkere tilbake i morgen. Sitter nå og skriver på netbooken, har ikke brukt den på en stund, blir oftest til at man bruker den vanlige pc-en når man er hjemme. Har hatt besøk nesten hele dagen i dag. Først litt familie og så noen gode venner. Så på en klin sprø dansk film. (er visst alltid slik med danske filmer, hehe..)

"Hvordan vi slipper af med de andre" .. danskene har virkelig sort humor.

Laget en deilig hjemmelaget pizza med marinert biff, rett og slett en bra kveld. :)

Gjenstår vel bare si god natt nå, så skribles vi i morra! :)

fredag 9. oktober 2009

Denne siden må sees...photoshop kan gjøre deg pen eller til en "disaster"

Ofte når vi jentene ser på bilder i magasiner, så blir man forundret over alle disse perfekte menneskene. Når man var yngre visste man ikke bedre (og unge jenter gjør det sikkert ikke i dag heller) at deres forbilder er photoshoppet til perfeksjon. Uansett hvor vakre og "perfekte" kjendisene er i virkeligheten, blir de allikevel fikset på. Et godt videoeksempel på dette er denne som ligger på youtube :



En annen siden som anbefales er Photoshop disasters. Det er ikke alltid at den som gjør jobber er like konsentrert, tydeligvis.... Så da blir det langt fra perfeksjon. Enjoy!

Klikk her for å ta en titt på Photoshop disasters!

Verdens enkleste kake!

Det MÅ være rullekake. Den tar 5 minutter å lage og steker kun 7-8 minutter, man kan fylle den med hva man måtte ønske. Syltetøy, krem, sjokolade, bare å velge favoritten.

Så får du besøk og vil lage noe raskt er den virkelig å anbefale.

4 egg
100 gr sukker
100 gr hvetemel
1 ts bakepulver

Pisk eggedosis, ha i mel og bakepulver.

Legg bakepapir på et brett, bre kaken godt utover. Stek til den er litt gylden. (6-8 minutter) på 200 grader.

Legg et annet bakepapir på benken, strø på sukker/perlesukker. Vend kaken på papiret når du tar den ut av ovnen. Det kan lønne seg og skjære av litt av kantene, da blir den lettere å rulle. Ha i ønsket fyll og rull!

Klar til servering. :)

Film, musikk, mote, bøker og kunst .. en liten avstemming.

En av 90-tallets beste dancelåter...

finnes utrolig mange bra, men denne scorer litt høyt hos meg. ;)

Anticapella - move your body !!!



Passer godt på en fredagskveld, hadde jeg vært på party, da hadde jeg nok dratt fram no 90's classics. :D

God ettermiddag..

Har vært temmelig fraværende i dag, noe av grunnen er at jeg har hatt forferdelig hodepine, måtte tilbringe et par-tre timer mer på soverommet enn jeg ville. Begynte dagen bra egentlig, var på trening og hadde en grei økt.

35 minutter crosstrainer.
1000 meter på romaskin.
15 minutter på tredemølle.

Kom hjem, laget lunsj, gjorde litt husarbeid og ble dårlig etterpå.. Veslejenta skulle sove, så jeg sov samtidlig som henne og håpet at det skulle hjelpe. Følte meg enda verre da jeg våkna igjen. Måtte ta 2 ibux og finne senga igjen. Tabelettene begynte heldigvis å hjelpe fort, så nå er jeg oppe, men har fortsatt vondt i hodet. Fått rydda litt og satt på litt klesvask. Utrolig hvor mye to barn lager på et par dager....

Spist taco's til middag, kan anbefale "santa maria's" økologiske produkter. (lefser, krydder og salsa)Veldig fine og totalt fri for e-stoffer. Vil helst ikke putte i unga mine eller meg selv mer enn nødvendig. Man vet faktisk temmelig lite om skadevirkning av en del av e-stoffene over tid. Holdbarheten er selvfølgelig mye kortere, for min del syns jeg bare det er positivt. Produktene er også litt dyrere, men det er snakk om veldig få kroner faktisk.

Skal fortsette med julegavepakking, regner med at jeg havner hit igjen utpå kvelden. ;)

Ha en riktig god kveld og GOD HELG! :D

torsdag 8. oktober 2009

Dagens artikler og nyheter : skummel skomote, Elvis sitt hår, neser, tvilsomme nordmenn, verdens sterkeste gutt og litt politikk.

Mote (takk til Line) : Skummel skomote

Kjendissladder : Jennifer Grey's nese ødela visstnok karrieren

Litt mer sladder : Elvis hårtuster på auksjon

En ordentlig nyhet : Nå har jeg ikke fulgt med på alt, men virker det ikke som disse karene (Moland og French) drevet med litt vel mye rart?

Tilslutt får man håpe at regjeringen klarer å holde det de lover i den nye erklæringen Soria Moria 2 .Som velger kan man jo fort føle seg snytt når det ofte ender med løftebrudd, men litt tiltro får man vel ha... liker somsagt ikke forslaget om å fjerne kontantstøtten, (innlegg lenger ned), men noe vettugt skal dem vel få til, man får håpe på det beste.

OK, en til ble det, for dette (verdens sterkeste gutt) er bare skremmende, kan umulig være sunt, folk gjør mye rart for å tjene penger på unga sine... :/ La nå barn være barn! Jeg mener selvfølgelig ikke at man ikke skal oppmuntre barn til å drive med aktiviteter/sport, for det bør man, men har virker det som om det er farens interesser som går foran.


Nå skal jeg bevege meg vekk fra pc-en, sittet her litt lenger enn planlagt, skrivekløe i dag.. tenkte jeg skulle avslutte med en nydelig sang (som også er fra begynnelsen av 2000 tallet om jeg ikke husker helt feil?) Når remixen er i fra er jeg usikker på.

Roger Sanchez - Another Chance (afterlife mix) ... herlig chillout låt, enjoy!



Ble ingen oppskrift her, da jeg trenger et bilde som samboeren tok for meg, men han er utrolig opptatt med noe musikkproduksjon i kveld, jeg må nok vente med det til i morgen...

Og da gjenstår det bare å ønske alle en riktig kveld og natt. :)

Julegaver igjen!

Satt her og vippa mellom en liten tur til på trening eller pakke gaver. Nå er det jo slik at jeg skal på trening i morra tidlig igjen allerede, så da blir det til at jeg prioriterer julegavepakking. Skal bli så GODT å slippe stress i butikkene i desember. :D Tror jeg må bli flink og prøve meg på dette hvert år, selv om det føles litt rart og sitte her med julepapir og tråd allerede nå, hehe..

Jeg er veldig glad i å handle på nett, og det anbefales på det sterkeste da det gjør spesielt julegavehandel lite stressende..

Disse sidene liker jeg :

Komplett.no
Sparkjøp
Cdon.com

Har også handla bittelitt på Netthandelen.

Må vel si at cdon er min aller største favoritt, utrolig mye bra der. :)

For typiske jentegaver som pynteting til huset, altså lysestaker, duker, fine lys, dekor, pynteputer osv. kan jeg anbefale Kid Interiør og Nille, som forøvrig har tatt seg opp enormt de siste par årene, det nevnes. Mye av det du finner i dyre interiørbutikker av lys, servietter, mansjetter, kubbelys, fat osv. finner du ofte til halve prisen hos Nille, da har man jo en unnskyldning for å bytte ut ting litt oftere også, eller hva syns du?

H&M er selvfølgelig også et veldig trygt valg når det gjelder jenter/damer. Mødre, venninner, tanter osv. Skjerf, makeup, gavepakninger og mye fint juggel til å henge i ørene og rundt halsen. :D

Fant en god side for julegavetips, webby.no kan jo være noe for den som ikke aner hva man skal kjøpe og har begynt å gruble alt.

Hvor handler du dine julegaver?

Treningsdagboka og en liten lovestory!

Er litt sen til å skrive i dag, var på trening i 11.30 - 13.00 tida. :) Drevet med ting hele dagen så, tida går jo så fort!

Har hatt styrketreningsøkt i dag :

25 minutter på sykkel som oppvarming først. Så trente jeg 9 forskjellige styrkeapparater for armer, bein og mage. 3 apparater for benøvelser, 5 for armer og en for magen.
Noen øvelser til for mage, situps og en der man løfter beina (usikker på hva den heter), man ligger som når man tar situps og løfter ett og ett bein mens man presser bekkenet i gulvet, denne er fin for oss damene som har født barn. Trener litt andre muskler enn de vanlige situpsene, for det er ingenvits rett etterpå, men jeg bruker den fortsatt, for jeg syns den er fin og kjenner at den "tar".

Skal forresten ta den historien jeg skrev at jeg skulle skrive i går...


Har jo trent på i ca. 6 måneder nå, begynte igjen etter 6-8 uker etter fødselen til Malin. Begynte så smått i slutten av mars/begynnelsen av april. Mens jeg trente på sommeren la jeg merke til to personer som ofte var der samtidlig som meg, gjerne sent på kvelden. (jeg trener ofte etter jeg har lagt barna.)

Jeg kjente igjen jenta, for hun jobber et sted jeg er innom i blant, høflig, søt jente i begynnelsen av 20 åra som virker litt sjenert. Hun hadde tydligvis fått seg en "personlig trener".. kanskje litt mer enn det? En høyreist "typisk norsk" fyr, blondt hår, ser ut som han trener mye, tipper han har bikka midten av 20 åra og han er tydelig interessert i denne jenta da. Syns det er litt søtt jeg da. Det begynte liksom med at han hjalp henne med treninga, men jeg så jo at det var noe mer på gang der, har alltid syns jeg kunne se når det har vært litt gnist mellom folk, eller når folk er interessert i noen jeg kjenner.

Har inntrykk av at de har møtt hverandre der nede, og at de har begynt å flørte på trening. Husker en gang før sommeren (siden jeg har snakka med henne før) så spurte jeg bare "har du fått deg personlig trener du da?". Hun bare smilte og sa "eh, jaa.."
Virker som om de er godt kjent nå da, så fyren alene på trening her en kveld, han virker skuffa når hun ikke er der. Så de kjøre hjem sammen en dag også, så det er tydelig noe på gang. Syns det er flott at folk kan treffes et sånt sted jeg. Har alltid kun vært på trening for å svette jeg, aldri enset andre folk egentlig, men det kan kanskje anbefales til dere som er single der ute? Sunt er det også... Hyggelig med forelskelser, og at folk tør å vise det også.

Nå høres det kanskje ut som om jeg spionerer på folk på treninga, men sånn er det ikke altså, det var bare så veldig tydelig og de trener veldig ofte på samme tid som meg så. ;) Syns det var en hyggelig liten hverdagshistorie som var verdt å ta med.

Ha en fin kveld videre, kommer innom med et mattips i løpet av kvelden..


Dagens første oppskrift - Brownie , farlig godt!

Denne brownien er utrolig lett å lage og blir veldig god. :)

------- B R O W N I E ------

6 egg
4,5 dl hvetemel
8 dl sukker
3 ts vaniljesukker
300 gr margarin
8-10 ss kakao

Egg + sukker røres seig først, ikke lag eggedosis, dette er grunnen til at kaka blir sånn fin og seig. Smelt smøret og bland inn. Ha i de resterende ingrediensene.

Stek neders i ovn i 25-35 min. 180-200 grader, kommer litt an på ovnen.(kjenn på kaka med en finger, denne kan jo gjerne være litt bløtere enn andre kaker, så tar man den ut noen minutt for tidlig er det jo ingen krise.)

Fin å servere når man får gjester, denne er alltid populær og likt av alle. Utrolig god til te og kaffe.

Vel bekomme!

Glade julesanger eller helvetes julesanger?

Skimter solskinn i det fjerne.

God morgen, da var vi enda en dag nærmere jula. :P Høres ut som om jeg er litt besatt av jul, men denne morran begynte med at samboern lager no julesanggreier for en eller annen. (han er musikkprodusent.)

Greit, jeg har kanskje begynt å pakke gaver, MEN julesanger månedvis før jul er noe av det verste jeg vet. Julesanger er for meg fint kun i jula og jeg vil helst slippe å høre de resten av året. Er det bare jeg som er vanskelig, eller hva syns dere? Husker søstra mi elsket julesanger og hørte på de året rundt når hun var liten jente.. Kanskje det er derfra "problemet" mitt kommer.

Starter morran med en skikkelig frokost ; to skiver fullkornsbrød med egg, litt kaviar og agurk. En god kopp te og litt ananasjuice. Jeg er et skikkelig frokost menneske. Frokost og lunsj er mine to favorittmåltider i løpet av dagen. :)


Skal som vanlig avlegge treningssenteret et besøk når frokosten har sunket. Lese litt avis og slappe av, før man må gyve løs på dagens gjøremål.

Snart kommer dagens poll og en herlig oppskrift som passer til helga! Vet jeg lovte en i går, så jeg skal smelle til med to i dag. Promise! ;)


Ønsker dere en herlig dag!

onsdag 7. oktober 2009

Feeling good! :)

Fått unna en liten økt på kvelden, så denne er som vanlig dedikert til treningsdagboka.

Crosstrainer : 35 minutter , ca 400 kcal brent.
Sykkel : 15 minutter, men effektiv og god hastighet.
Noen minutter til tøying.

Klokka gikk fra meg i dag. :/ Fikk iallefall 50 effektive minutter, bedre enn ittno!

Ny dag og nye muligheter i morra, nå skal det nytes litt salat og te, så kommer jeg muligens tilbake og skriver en søt historie her etterpå. :)

Ha en riktig god kveld/natt!

A Night at the Roxbury!

Som dere kanskje har lest nedi her nevnte jeg denne filmen i et annet innlegg før i dag. Disse karene er også med i et klipp sammen med Jim Carrey som sirkulerte villt på nett på slutten av 90-tallet. Husker jeg satt et par timer for å få tak i det. I dag har vi såklart fantatiske youtube, der man finner omtrent alt man kan tenke seg! Fant faktisk en annen versjon av klippet, med enda flere kjente folk i! Det var ikke mulig å få lagt til videoen her da "Embedding disabled by request".

Trykk HER for å se den. :D

Da er jeg i gang! Julegaver 2009.

Sitter faktisk å pakker inn julegaver nå, stolt av meg selv altså. Dette skal jeg love dere at aldri har skjedd før. Har fått gjort unna 2/3 av gavene sånn ca.

Her har jeg laget en liten "julegavecollage" av noen av gavene jeg har kjøpt. Så kan dere gjette hva det er og hvem som får hva, hehe.. ;)

Hva ønsker du deg til jul?

Glade jul?

En solrik, kald og god morgen begynner vi med en... 90's classic!

Da var man oppe med jentene. I dag er det bare husarbeid som står på planen, ikke særlig spennende, så det blir vel ikke så mye skriving her på dagen i dag...

Jo, kanskje det eneste som er spennede er julegaver da, som sagt så er jeg jo godt i gang med julegavene i år. ;)

Har også skrevet mesteparten av ønskelista for meg og jentene i år. Det blir IKKE mye leker på jentene, for vi har helt enorme mengder. Tror vi har pakka vekk 3 store sekker som står i kjelleren, det føles rett og slett som sløsing, når man tenker på hvor mange i verden som ikke eier noe som helst..
Jeg ønsker mest nyttige ting til barna, dvs. klær for det meste. Skjønner at det er moro å kjøpe leker da, syns selvfølgelig det selv. Pleier å dra på Toys'r'us når vi er i Østfold, det er jo gøy for oss voksne også med en så enorm lekebutikk.

Nå har jeg sørga for at jentene her har fått i seg mat, så nå blir det en lekker tunfisksalat på a mor. ;)

Og her er selvfølgelig er super 90-tallet klassiker!




Denne sangen har blitt remixet opp igjen omtrent annahvert år. I tillegg ble den blåst skikkelig liv i av denne filmen, ute etter en ren underholdende film med meningsløs moro og 90 tallet klassikere? Prøv denne :



Siste nytt er selvfølgelig fra Klaas, stilen hans har vært superin dette året. Her er den :




Hvem syns du er best? :)


Ha en riktig god dag alle sammen!

tirsdag 6. oktober 2009

Kjære treningsdagbok.. ;) Endelig!

Etter fire dagers fravær, med masse besøk, bursdager osv = alt for mye kakespising... føles det veldig godt å skrive igjen. :) Hatt en fin liten kveldsøkt.

30 minutter på crosstraineren.
2000 meter på romaskin
22 minutter på sykkel (rakk ikke mer, for det stengte brått, hehe..)

Så da fikk man vel svidd 6-700 kcal i dag også. :P Godt å bli kvitt dem, hahaa..
Har akkurat kost meg med en deilig salat. Er klar for ny runde i morgen! Trening = energi!

I morgen LOVER jeg også å komme med en ny oppskrift, en herlig en, så følg med.

Utrolig gatekunst!

Snø, snø og enda mer snøøøø.. og litt julepapir!

Syns det var litt vel tidlig jeg men... Har da ikke fått kjøpt nye vinterdekk en gang enda. Får vel sette på de man har så lenge til man får kjøpt nye. Ellers har det ikke vært mye action i dag egentlig. Har ikke vært på trening en gang enda, det blir visst ikke før unga har lagt seg, da det hoper seg opp en del husarbeid og klesvask når man har vært borte i noen dager.

Har kjøpt julepapir i dag da! Hørte rykter på P4 her en dag om at julegodiset var på plass alt, så da rusla jeg og veslefrøkna en tur på Nille og der drev de selvfølgelig på med å plassere inn julevarene alt, hehe.. Er vel litt drøyt tidlig med julegodis og juleting alt nå, men innpakningspapir er selvfølgelig kjekt for den som har vært tidlig ute med handlinga i år. Stolt av meg selv altså. Aldri klart det før faktisk. Noe av årsaken er fordi jeg nå har fødselspermisjon. NAV betaler ut samme måned som man "tjener opp" pengene, mens jobben min etterskuddsebetaler, dvs. jeg blir 1 måned uten lønn, ikke veldig smart i desember.

Nå skal ungene snart i seng, så blir det tid for trening, endelig! Er helt merkelig å være 4 dager uten trening nå, egentlig betyr jo bare det at jeg har lagt til meg gode vaner. :)

Ha en riktig god kveld alle sammen!

Begynner denne dagen sent og med en avstemming!

Jeg savner ihvertfall sommeren....

Godt å være ferdig med denne dagen!


En dårlig, trist og slitsom dag.. Håper på en bedre dag i morgen og ønsker en spesiell person som står mitt hjerte nær mye lykke fremover. Det ordner seg nok. :)

Skal bli godt å finne senga nå. Er hjemme etter en 4-dagers tur til Østfold. Dro på torsdag, hjemme igjen i dag. Slitsom biltur med omkjøringer og to små i bilen er ikke å anbefale, men man må jo hjem da.
Har sett en episode med NCIS nå med en kopp te til.. godt å få tankene over på noe annet før det er natta..



God natt alle sammen, ny dag og nye muligheter i morgen!

mandag 5. oktober 2009

Wuhuu.. ;)


Vet det er litt geeky (ikke at det er galt altså) men jeg bare MÅTTE... :D

1024 besøkende :)

Dagens 90's låt!

Litt godt utpå men, da sangen er fra 1999. Den er uansett verdt å få med seg, utrolig bra dance låt fra La Bouche som hadde flere utrolig bra 90's hits! Hvem kan vel glemme "Be my lover" ? Slenger med den også jeg... ;) Så to herlige 90's sanger i dag.

La Bouche - SOS :




En av de aller største 90's classics : La Bouche - Be My Lover



Enjoy!

Ukas første avstemming!

TIPS! Mascara..


Fant en veldig god artikkel om mascara på minmote.no, vil gjerne dele denne med dere :

--->HER<---

Lange pene vipper er viktig for oss jentene vettu! :)

PS. jeg har lashextenstions på bildet over, de er fra Perfect Silk Lashes og jeg har satt de på selv. (blir bedre og enda fyldigere om noen andre gjør det på deg, men jeg fikk til ganske bra selv.) Vippene holder i opp til 30 dager hvis de er satt på riktig og føles helt som naturlige vipper, man kan vaske dem også, men man må ikke bruke sminkefjerner med olje i.

Beklager at jeg har vært så dårlig til å skrive..

Har vært borte hele helgen. Oppholdt meg i Østfold, nærmere sagt Sarpsborg. Samboeren har mye familie her nede og vi har mange venner her. Så det har blitt en del besøk, litt festing, bursdagsfeiring, solariumsbesøk, en liten Sverigetur og alt for mye kakespising. Så nå er det på høy tid å komme seg hjem for å fylle inn ting i treningsdagboka, hehe.. Har vært veldig hyggelig altså. Har vært litt sammen med min gode venninne Karen, da hun har flyttet ned hit (bodd her i flere år nå) pga. av mannen.


Har også fått en trist nyhet.... venter på å høre mer for å være sikker, men blir veldig lei meg på vegne av den det gjelder. Dette fortjente du ikke. Vi gleda oss sånn på deres vegne... Du skal vite at jeg er utrolig glad i deg, ønsker deg alt godt! Håper det ordner seg med tiden.


Ønsker alle dere andre en god dag!