fredag 2. oktober 2009

Dagens 90's låt!

Vet jeg glemte denne i går... unnskyld!

En herlig klassiker fra 1994 : Ice MC - Think about the way



Det har selvfølgelig også kommet en ny versjon av denne i år av selveste Spencer & Hill :



Enjoy!

God morgen!

Ble dårlig med skriverier i går... var på farten mesteparten av dagen. Var til og med på trening midt på dagen i går og har ikke skrevet til min kjære treningsdagbok, så jeg får gjøre det nå.

Hadde styrketreningsøkt. Først 2000 meter på romaskin, så 15 minutter sykling. (oppvarming), så gjorde 7 forskjellige styrkeøvelser med apparater. Armer, bein og mage.

I dag eller i morgen planlegger vi og ta med barna på lekeland, det blir gøy. :) Skal treffe en av mine bestevenninner i dag også. Har VELDIG lyst på litt solarium, utrolig lenge siden sist.. Ble jo ikke mye sol i sommer, og nå har det jo virkelig vært høst en stund. Da gjør det godt med 20 minutter i grillen. Ellers ingen store planer for helga foreløpig... bortsett fra et bursdagsselskap for samboern sin bror.

Ha en riktig god dag folkens.. snart er det vel helg for de fleste av dere. :)

onsdag 30. september 2009

Kort økt i kveld.

Ble bare en kort økt med 25 minutter på crosstrainer og 15 minutter på sykkel og litt tøying. Det var det jeg rakk mellom middag og besøk. Veldig koselig med besøk da! ;) Kommer tilbake sterkere i morgen tidlig.

God natt folkens!

Sunn deilig middag på 10 minutter sa du?

Så enkelt er det :

- Putt laksefilet i en ildfast form, krydre med salt, peppermix og gjerne fiskekrydder om du har. (ferdige blandinger man får kjøpt på butikken.) Så et par spiseskjeer med olivenolje. Bland alt godt sammen. Stekes i 10 minutter på 225 grader.

- Fersk grovbrød, rundtstykker eller en hjemmelaget pita. (sleng det gjerne litt i ovnen og varm.)

- Salat av friseè, rapid, cripsi, ruccola, bare å velge og vrake. Agurk, tomat og paprika. Gjerne noen sitrondråper eller litt lett dressing.

Vel bekomme! Nytes med god samvittighet. :)

Nintendo - en av mine store lidenskaper.


Har akkurat hatt en liten retrostund her nå. Gått over noen spill som jeg skal selge på høstmesse. Er jo sånn at jeg har kjøpt og solgt mye spill tidligere, så de jeg har flere ekstra kopier av hadde jeg tenkt til å selge litt av. Det er både til nes, snes og nintendo 64.

Nintendo har fulgt denne familien i alle år. Både min og Alexander sin familie er veldig glad i nintendo konsollene, min søster Marion og jeg spilte masse sammen med kusinene våre, Mia og Mari når vi var barn. Det var fast på julekvelden og bursdager, da man gjerne hadde fått noen nye spill eller en fantatisk ny konsoll!

Her kommer en kort favorittliste over spill :

Super Mario Bros. (nes)
Super Mario Bros 2 (nes)
Super Mario Bros 3 (nes)
Mega Man 3 (nes)
Ducktales (nes)
Tetris (nes)
The Legend of Zelda - a link to the past (snes)
Super Mario World (snes)
Super Mario Allstars (snes)
Maiu Mallard (snes)
Dr. Mario/Tetris (snes)
The Legend of Zelda - Ocarina of time (n64)
The Legend of Zelda - Majoras Mask (n64)
Super Mario 64 (n64)
Mario Kart 64 (n64)

Dette er bare de mest klassiske spillene, har mange mange fler som jeg også liker veldig godt! :) Moro for store og små! Er selvfølgelig innehaver av Gamecube og Wii også, men morsomt å liste opp litt skikkelig retrospill. ;)

Hvilke(t) spill er din(e) favoritt(er) fra barndommen? :) Noen spesielle minner du forbinder med spillet? :)

Dagens nyheter..

Var ikke spesielt hyggelige.. Det stormer visst flere steder tsunamier og tyfoner.. Stakkars mennesker som bor i disse områdene.

Midt opp disse triste nyhetene befinner det seg noe så tragisk som denne reklamen HER , er det virkelig noen som går på et så latterlig tilbud som dette? *undrer*

Sånne ting som dette her gjør meg veldig oppgitt, hvorfor ikke la barn være barn?? Man skal liksom bli voksen med en gang i dag, det er vel derfor dagens ungdom er deprimerte og har mer problemer enn vi hadde når vi var små, da var det jo lov å være barn til man var 12-13 år.

Og det stopper aldri å forbause meg hvor utrolig slemme vi mennesker er mot hverandre, noen dager orker jeg ikke lese alle nyhetene, for sånne ting som dette gjør meg bare trist og lei. Hvorfor er folk så grusomme mot hverandre? Makt, penger og religion, årsaken til all onskap på denne jord. :(

Da var det morgen igjen!

Man sover ikke lenge om morran med to små i huset. :) Naturlige vekkeklokker! Idag våkna de faktisk ikke før 8.15 da, så det er ikke verst. Har startet dagen med havregrøt til hele gjengen. Forsåvidt et godt, sunt og billig mattips. Enkelt er det også. Eldstefrøken her spiser havregrøt med cottagecheese og banan så si hver dag, det er favorittfrokosten hennes. Hun har vel spist vanlig havregrøt siden hun var 1 år. Temmelig fornøyd med det, at hun alltid spiser en skikkelig frokost. I dag blir det en rolig dag, blir hjemme for det meste, blir vel bare husarbeid og kanskje det finnes muligheter for å få gjort litt på utsiden av huset.

Tar med en liten frokostquiz denne morgenen! ;)



Ønsker dere en riktig god dag! Så skribles vi nok senere i dag. ;)

tirsdag 29. september 2009

Go 90's! Klar for noen bilder?

YES, buffalo sko! Hvem kan vel glemme de? he he...

Juleball i 9. eller 10. klasse, veldig IN med rød velour, hansker og fjærboa, lekkert!
Liten trøtt nerd på The Gathering i 1999!

Ekte fjortissfest! :D (Og jeg har nok muligens sniklånt dette bildet av Sunniva, fått det av Terje men...tror det er hennes. Takk Sunniva. *smilepent*)

Dagens avstemming. ;)

90's, I love you! :)

Har bestemt meg for å begynne med en ny kategori her på bloggen. Alle som kjenner meg godt vet at jeg elsker 90 tallet inderlig! Det er fortsatt den beste tiden i livet mitt (bortsett fra etter at jeg fikk barn selvfølgelig, som er en utrolig stor gave og noe man ikke skal ta for gitt.) Den tida var fylt med venner, fest,håndballen, verdens beste partymusikk, anlegget til fattern hjemme på stua, må vel nevne barskapet også, forelskelser, The Gathering, IRC, sniking på internett natta lang,helger alene hjemme og utroooolig mange gode minner med dere, mine fantastiske venner som jeg setter utrolig pris på!

Derfor skal jeg nå så ofte jeg kan ved hjelp av min gode venn youtube plukke frem en god gammel 90 tallet slager! ;)

Starter med en av mine store favoritter gjennom årene :



Skal nevnes at jeg ikke oppdaget denne sangen før litt utpå 90-tallet, for den er jo fra 1992 og da var jeg jo ikke gamle jenta.

Feteste remixen av den er :



Ett ord om den siste : Crescendo!

Tid for treningsdagboka igjen! :)

Prøver og være ekstra trofast med denne, og håper at jeg skal klare fire ganger pr. uke, også når er er tilbake på jobb. (noe som nærmer seg i rasende fart nå!) Svangerskapskiloene sitter som limt på kroppen denne gangen, men jeg er klar for å kjempe!

I dag ble det 25 minutter som oppvarming på crosstraineren. Fikk svidd av rundt 300 kcal i samme slengen, feels gooood! ;)

Så ble det styrkerunde, 8 forskjellige øvelser, armer, bein og mage. Litt tid til tøying til slutt.

Får sjå åssen kvelden ser ut, er oppe til halv ti hver dag nå, så det er ikke noe i veien for å yte en ekstra halvtime med kondistrening etter unga har lagt seg. Det har man bare godt av... :)

Nå koser jeg meg med en kyllingwrap. (som vanlig.) Deilig, lett lunsj etter treningen.

Ha en riktig god dag alle! :)

mandag 28. september 2009

Liker ikke.. :/

"Regjeringen kutter i kontantstøtten"


Jeg var SÅ takknemlig for denne muligheten. Litt mer tid med barna, kutte noen timer på jobben og fortsatt få økonomien til å gå rundt. Jeg er av den mening at INGEN 10 måneder gamle barn har godt av å begynne i barnehage, hvem har fått for seg dette? Et så lite barn trenger ikke sosialisere med andre enn sine nærmeste. Har hørt "skrekkhistorier" om månedvis med "tilpasning" i barnehage... Det sier vel egentlig alt? Barnet hører ikke hjemme der så tidlig!
At de vil kompansere med noen timer gratis i barnehage betyr INGENTING for meg, for mine barn skal ikke dit så tidlig. At barn begynner i barnehage fra 1,5 - 2 års alder derimot er helt greit, da begynner de nemlig å bli mer interessert i andre barn, snakke, leke, lære osv.
Det er ikke ofte jeg skriver om politikk, fordi jeg generelt er "politisk oppgitt" da det er så mye valgflesk og ofte mange brutte løfter, politikere er verdens beste løgnere, en del av de iallefall. :P Men akkurat dette temaet brenner jeg en del for.

Min eldste datter begynte i barnehage først i år, enda jeg faktisk har fått tilbud om plass i fjor. (dog for langt unna hjemmet.) Barnehage for henne betyr noe positivt! Hun gleder seg til å dra dit for å finne på ting, leke med de andre barna. Og det er slik det bør være. Ikke at man som forelder skal forlate et gråtende barn som ikke vil være der, nettopp dette skjer gjerne når man putter ungene i barnehagen for tidlig. Kunne aldri fått meg selv til å gjøre noe sånt.
Jeg gleder meg over at jeg har kunne jobbet noen timer færre, og hatt flere fine dager sammen med min datter og at hun nå kan oppleve barnehagen som en positiv del av livet sitt, ingen dårlige minner derfra.

Og for de som argumenterer med at barn som er lenger hjemme er dårligere med språk og generell læring ; jeg fikk beskjed på helsestasjonen at jentungen lå på 4 åring nivå når det gjaldt språk, interesse for former, farge, tall, bokstaver, det å kunne telle osv. da hun var 2,5 år gammel. Så det argumentet går ikke akkurat hjem her i gården...

Håper virkelig noen tenker over dette, hvorfor må barna så tidlig i barnehagen? Den tida renner fra oss så utrolig fort, er det ikke verdt å gi folk muligheten til å ha mer tid med sine barn mens de er små?

Kjære treningsdagbok.. ;)

Da har jeg gjort min plikt i dag også, hehe.. Ble en kort økt i kveld. 20 minutter sykling, 20 minutter crosstrainer og 1000 meter på romaskina.

Klar for ny i morgen! :)

Tenkte jeg skulle gjøre noe så spennede som å "avsløre" hva slags musikk jeg har på ørene når jeg trener. Er HELT avhengig av musikken og treninga skal bli bra. Bruker ofte tempoet i sangene til farta jeg får på sykkelen/crosstraineren. Energisk musikk = Marthe er effektiv! :D

Here goes : (litt lang altså..)

1. 2 brothers on the 4th floor - Fairytales (Charly Lownoise & Mental Theo Rave Edit) (4:09)
2. 2 Unlimited - Workaholic 1994 (3:36)
3. 2 Unlimited-Maximum Overdrive [EAC LAME VBR High Quality] (3:58)
4. 03 - ATB feat. Heather Nova - Renegade (3:55)
5. 116-soul avengerz feat. javine-dont let the morning come (3:06)
6. 666 - Paradoxx (3:55)
7. Michael Jackson - She drives me wild (3:41)
8. Michael Jackson - Give in to me (5:29)
9. Airheadz - Stanley (Here I Am) (3:31)
10. Alex Gaudino - Destination Unknown (3:43)
11. Alex Megane - So Today (Radio Cut) (3:47)
12. Antiloop - Believe (3:25)
13. Antique - Opa Opa (Dance Mix) (5:03)
14. Aqua - Mania Remix 09 - Lollipop (Candyman)(Antiloop Club Mix (6:18)
15. Aqua - Aqua - Roses are red (3:43)
16. Armin - Communication (3:44)
17. Ashlee Simpson - Boyfriend (Chris Young Mix) (8:03)
18. Astral Projection Vs Trilithon - Burning Up (Voxless Mix) (8:06)
19. ATB - In Love With The DJ (6:47)
20. Bart B More vs Oliver Twizt - Finally (Simmons & Christopher Radio Edit) (3:15)
21. Bass Bumpers - The Music Got Me (1994) (4:01)
22. Billy More - Up & Down (6:26)
23. Blümchen - Herz An Herz (3:47)
24. Blümchen - Nur Geträumt (3:40)
25. Boogie Pimps - Somebody To Love (2:59)
26. Booty luv - boogie 2nite (seamus haji big love edit) (3:14)
27. Booty Luv - Some Kinda Rush (Spencer & Hill Remix) (5:55)
28. Britney Spears - Circus (3:12)
29. Britney Spears - Gimme More (4:11)
30. Britney Spears - Womanizer (3:42)
31. Bulldzoer - Dance (Yanou Trance Edit) (www.puroeuro.com) (3:11)
32. Captain Hollywood Project - Find another way (3:55)
33. Captain Jack - Dream a Dream (3:38)
34. Cascada - A Neverending Dream (3:22)
35. Cascada - Everytime We Touch (Radio Edit) (3:19)
36. Cascada - Ready for Love (3:24)
37. CJ Stone - Don't Look Back (3:24)
38. Cj Stone - Shining Star (Radio Edit) (3:02)
39. Classic Euphoria - 09 - Hi-Gate - I Can Hear Voices (3:18)
40. Clubland 9 - A-Studio - SOS (3:28)
41. clubland 10 Helena Paparizou - Mambo (3:06)
42. Clubland 14 - CD1 - Welcome To The Club (3:26)
43. Cosmic Gate - Exploration Of Space (3:36)
44. D.O.N.S Feat. Technotronic - Pump Up The Jam (2:41)
45. Dance 2 Trance - Power Of American Natives (Jam El Mar 2009 Short Cut) (3:50)
46. Dance 2006 - Euro Mix Club Hits 2006 Shawna Vanguarde - Gimme! Gimme! Gimme! (Royal Gigolos Club Mix) (5:51)
47. Dance Anni 90 - Cappella - Move On Baby
48. Darren Tate - Prayer For God [Original Mix] (5:21)
49. Discotronic - World Of Discotronic
50. Divine Inspiration - The Way (Put Your Hand In My Hand) (2:59)
51. DJ Jose - Hecitate (Exclusive Radio 538 mix)
52. DJ José - OXA House 2005 - Hecitate (DJ Antoine Vs Mad Mark Club Mix)
53. DJ Paul Elstak - Promised Land
54. DJ Paul Elstak- Rainbow High in the Sky(1)
55. Dune - Million Miles Away From Home
56. Dune-Rainbow To The Stars
57. Estima - Hitman's Paradise
58. E-type - Angels crying
59. E-Type - Here I Go Again (3:53)
60. E-Type - Hold Your Horses
61. E-Type - I'll Find A Way (3:34)
62. E-Type - I'm Flying (4:19)
63. E-Type - Life (3:41)
64. E-Type - Set The World On Fire
65. E-Type - True Believer (True Version)
66. Fedde Le Grand - Put Your Hands Up 4 Detroit (Radio Edit)
67. Ferry Corsten - 'Rock Your Body Rock'
68. Foggy - Come into my dream (vocal radio edit)
69. For An Angel - Paul Van Dyke
70. Fragma - Memory (Klaas Radio Mix) (3:24)
71. Freaks - The Creeps (Get On The Dancefloor) (2:48)
72. Groovestylerz - We Are Family 2005 (3:04)
73. Hardrox - Feel The Hard Rock (Up To No Good) (2:56)
74. Infinity - Calling You
75. Infinity - Hooked on you
76. Jakatta Feat. Seal - My Vision (4:50)
77. Jam And Spoon - Right In The Night (1993) (3:45)
78. Jupiter Ace - 1000 Years (2:55)
79. Kira - I'll Be Your Angel [Minimalistic Mix No. 1] (4:00)
80. LaCream - You (3:07)
81. Lady GaGa - Poker Face (Dave Aude Remix) (3:50)
82. Laurent Wolf - No Stress (Club Mix) (7:01)
83. Mandrake - Children [Mandrake Remake] (4:34)
84. Manian - Turn The Tide 2K9 (Dave Darell Radio Edit) (3:24)
85. Mario Lopez - I Can`t Believe It (Biscaya) (Radio Mix) (3:19)
86. Matt Darey & Marcella Woods - Voice Of An Angel (4:18)
87. Michael Jackson - Why you wanna trip on me (5:24)
88. Narcotic Thrust - I Like It (ORIGINAL MIX) 2004 (7:30)
89. Nova - All This Love [GTR Remix] (5:02)
90. Nuclear Blast - Zombie Nation (2:59)
91. Phunk Investigation ft. Kwesi - The Promised Land (P.I. Radio Edit) (3:38)
92. Pink - Sober (Bimbo Jones Mix) (3:06)
93. Plummet - DAMAGED (Antillas Remix Radio Edit) (3:40)
94. Reset - Get Me (3:54)
95. Reset - Makin' Me Feel (3:37)
96. Sash - Mysterious Times (4:43)
97. Sash - Sash - Stay (3:30)
98. Sash! Ft. Stunt - Raindrops (Encore Une Fois Part II) (3:13)
99. Scooter - Friends (3:47)
100. Scooter - Ramp ! (The Logical Song) (Rad (3:55)
101. Seize the day (Flipside & Michael Parsberg remix)[M3] (4:14)
102. September - Cry For You (Spencer & Hill Remix) - 08 - September - Cry For You (Spencer & Hill Remix) (4:07)
103. SNAP vs. PLAYTHING - DO YOU SEE THE LIGHT 2002 (4:21)
104. Spencer & Hill - I Spy (Radio Mix Www.Deka79.Tvn.Hu) (3:19)
105. Spencer & Hill - Right On Time (6:15)
106. Starkillers - Discoteka (2:43)
107. Sugababes - About You Now (Spencer & Hill Remix) (5:49)
108. Sunset Strippers - Step Right Up (4:10)
109. Syke 'N' Sugarstarr & Alexandra Prince - Are You (Watching Me Watching You) (3:41)
110. The Best Of Trance 2001 - Sylver / Turn The Tide (CJ Sto (3:38)
111. System F ft Armin Van Buuren - Exhale (3:22)
112. Techno - Blümchen - heute ist Mein Tag (3:33)
113. Blümchen - Ich Bin Wieder Hier (4:41)
114. 666 - Paradoxx [New Radio Edit] (3:14)
115. The Mystery - Feel 4 You [Dub Mix] (5:11)
116. The Prodigy - Voodoo People (Pendulum Remix) (5:07)
117. Timmy Vegas & Bad Lay-Dee - Another Dimension (3:00)
118. Tom Novy - I don't want nobody baby (Andy Van Remix) (7:38)
119. Ultrabeat & Darren Styles - Sure Feels Good (3:17)
120. Vinylshakerz - One Night In Bankok (3:28)
121. Whigfield - I Want To Love (4:19)
122. Yomanda - You're Free (5:02)



Som dere ser, litt nytt, en del eurodance, pop, trance, kommersiell house... Ganske godt og blandet. Skal snart gjøre litt uskiftninger er litt lei den lista nå...

Tid for en sunn, rask og GOD middag! ;)

I dag har jeg laget fullkornsris med egg, grønnsaker, marinert scampi og kyllingfilet. Lett, sunt, raskt og passer godt å lage hvis man er mange som skal spise. Alt er også ting man kan ha i fryseren,egg og ris har man jo stort sett alltid. Ikke noe i veien for å ha en god marinade stående heller. ;)

Denne porsjonen er for ca. 6-7 personer :

1 pose scampi (500 gr)
3 kyllingfilèter
1/2 pose "amerikansk blanding"
Eggerøre av 8 egg
En god porsjon ris... tror jeg kokte sånn rundt 4-5 dl


Begynn med å tine scampiene, bør tas opp i litt god tid, legg de på tørkepapir til de har ting, plukk av haler og putt de gjerne i en marinade om du har. Hvitløksmarinade f.eks er perfekt på disse! Sett på risen til koking. Mens denne koker lager du eggerøre av 8 egg, salt og 1/4 dl melk.
Koker opp vann med 1 ts salt i en kjele, ha i amerikansk blanding og gi den en oppkok. Skjær så kyllingfilet i småbiter, denne kan gjerne også marineres, ellers krydrer man den litt godt med f.eks salt, urtesalt, litt oregano, peppermix, hvitløk,paprikapulvet, chili, alt ettersom hvor sterkt man vil ha. Stek i litt olje i panna. Fres scampiene i litt olje og krydre, hvis du har marinert har du både krydder og olje på plass og slipper å ha i noe mer. :)


Hell risen i en bolle, bland inn amerikansk blanding, så kylling, egg, scampiene til slutt.


Bland i scampiene til slutt! Enkelt, sunt, og smaker ypperlig både varmt og kaldt! Til og med 3 åringen her i huset spiste denne retten som bare det.

Mange fine farger som frister... ;)

Sånn ser den ut ferdig! Server gjerne med sweet chili saus eller soya, smaker også fortreffelig sånn den er. ;)

Håper dere liker denne oppskriften.

Ha en riktig god kveld. :)

Dagens avstemming. ;)

Oppskrift, vet jeg lovte den i helga..

men jeg var en smule utslått etter bytur og drekking, så da blir det to stykker i dag! :) En litt usunn men VELDIG god en. Så en sunn og lettvint middag senere i dag.

Here goes :

Denne er perfekt til skolebrød, kanelboller og boller! Bare følg oppskrifta, så får du godt resultat.

Ca. 16 stk

100 gram smør
3,5 dl melk
50 gram gjær (fersk/tørr, er den fersk, bland i melken, tørrgjær blandes med de andre tørre ingrediensene)
50 gram sukker
1 ts kardemomme
ca. 500 gram hvetemel (hold igjen litt på melet, så ikke deigen blir for hard)

Smelt smør, bland i melken, bruker du fersk gjær rør inn denne når blandingen er lunken.
Bland de tørre ingrediensene, rør inn det våte gradvis og elt godt til du får en smidig deig. Heves tildekket med plast til dobbel størrelse. Når du har gjort dette, del i emner, ca. 16 stykk. Etterheves i 45 minutter. Stekes på 225 grader i ca. 15 minutter. (gylden fin farge.)

Ønsker du boller, kan du gjerne ha litt mer sukker i deigen (100 gram istedenfor 50 gram), man kan også ha i rosiner og f.eks sjokolade for å lage litt mer spennende boller. Pensle med egg på toppen etter de har hevet.

Vil du ha skolebrød, lag/kjøp eggekrem, lag fordypning i midten av bollen og ha i eggekrem. Når de er avkjølt kan man ha på melis og kokos.

Ønsker du kanelboller gjør du følgende : romtemperer (microen er til god hjelp her om man ikke har tid til å vente.) smør, bland dette med en halv pose (ca 200 gram) brunt sukker. Rør sammen blandingen godt. Lag et stort rektangel av deigen, smør på blandingen jevnt over hele, dryss på godt med kanel og rull sammen. Skjær rullen i ca. 16 stykker og legg på brett, etterhev, steketiden er ca. den samme.

Håper denne faller i smak! ;) Kjekt å ha i fryseren når man får gjester, og man har mange muligheter med en "grunndeig".















Ønsker alle en flott dag!

Trøtt som en..??

Ja, trøtt i hvertfall, sliten. Tror jeg har blitt for gammel til å gå på byen og drikke, drakk ikke mye en gang. La meg tidlig i går, sånn 23... lenge siden sist at jeg har kommet meg i seng på den tida. Våkna på morran i dag av et par frøkner som ville ha mat. Sto motvillig opp, laget frokost, stelte og bada unger. Fått unna litt husarbeid også, hoper seg fort opp når man har mann og barn. :P Har besøk av Caroline, søstra til samboeren. Så nå går det i nintendospill, familien vår har en stor forkjærlighet for nintendo, skal ta et lite innlegg om det senere i dag! ;)

Nå sitter jeg her og nyter en tekopp, så da kan jeg jo anbefale noen av favorittene :

Nydelig bjørnebær/grønn te fra kremmerhuset fått av Mia. ;) (tusen takk!)

Litt ny favoritt den her, Forest fruits, begynte å kjøpe den i år. Smaker ordentlig frukt.

Earl grey green tea har jeg drukket i mange år. Drikker teèn naturell, dvs. uten sukker, fake søtning eller melk. Er litt småforkjøla egentlig, så da gjør tekoppen ekstra godt. Skal nok få kommet meg på trening i dag også, men det blir ikke før barna er i seng, før den tid er jeg sikkert litt mer våken også.

Ha en fin dag folkens! ;)

søndag 27. september 2009

God dag!

Sto opp sent i dag. I går dro jeg til Dala for å møte to gode venninner av meg. Vi tok en kaffe (og noen tok en øl, hehe..) før vi fant det for godt at vi skulle på byen. Dro tilfeldigvis innom foreldrene mine, og da ble søstra mi ble med også. Ble litt drikking her hjemme før vi dro på byen. Ganske mye folk egentlig. Satte oss på Dirty Nelly en god stund, var ålreit der og grei musikk. Ellers ble det litt vandring rundt i byen og litt skuffelse over hvor dårlig utelivet her i byen har blitt... Uansett ble det en bra kveld på byen og vi tok en overfylt nattbuss hjem. Litt uvant for meg som nesten aldri drikker, var ikke heeelt i form når jeg våkna i dag. :P Etter en lang dusj var det godt å være tilbake til "husmor" :P ikke "partymom" på byen, hehe.. Har fått rydda og vaska litt og laget lunsj til alle sammen her. Treninga blir nok ikke før ettermiddagen i dag.... ;)


Ønsker alle en god søndag!