Denne porsjonen er for ca. 6-7 personer :
1 pose scampi (500 gr)
3 kyllingfilèter
1/2 pose "amerikansk blanding"
Eggerøre av 8 egg
En god porsjon ris... tror jeg kokte sånn rundt 4-5 dl

Begynn med å tine scampiene, bør tas opp i litt god tid, legg de på tørkepapir til de har ting, plukk av haler og putt de gjerne i en marinade om du har. Hvitløksmarinade f.eks er perfekt på disse! Sett på risen til koking. Mens denne koker lager du eggerøre av 8 egg, salt og 1/4 dl melk.
Koker opp vann med 1 ts salt i en kjele, ha i amerikansk blanding og gi den en oppkok. Skjær så kyllingfilet i småbiter, denne kan gjerne også marineres, ellers krydrer man den litt godt med f.eks salt, urtesalt, litt oregano, peppermix, hvitløk,paprikapulvet, chili, alt ettersom hvor sterkt man vil ha. Stek i litt olje i panna. Fres scampiene i litt olje og krydre, hvis du har marinert har du både krydder og olje på plass og slipper å ha i noe mer. :)

Hell risen i en bolle, bland inn amerikansk blanding, så kylling, egg, scampiene til slutt.

Bland i scampiene til slutt! Enkelt, sunt, og smaker ypperlig både varmt og kaldt! Til og med 3 åringen her i huset spiste denne retten som bare det.


Håper dere liker denne oppskriften.
Ha en riktig god kveld. :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar