torsdag 29. oktober 2009

Må vel kjøre på med en 90's classic også! :)




Coolio - Gangsters Paradise , enjoy! ;) (og mimre litt kanskje?)

Piffen, hvor ble den av ?!

Mista den visst litt, har jo ikke blogget på leeeeeeeeeenge. *sukk* Vet ikke helt hva som skjedde. Vært mye alene i det siste med to små alene, kanskje derfor? Er jo liksom fint å ha noe å skylde på... har vel ikke skjedd så utrolig mye spennende siden jeg skrev sist heller. Det mest "spennende" er nok at vi fikk vannlekkasje i kjelleren, kl. 01.00 om natta forrige lørdag. Umuuulig å oppdrive en rørlegger som jobber i helga. Helt utrolig?? Hvorfor ikke jobbe når man kan minst dobbelt betalt? Så da ble vi uten vann helt til mandag da, og det er jo helt uutholdelig! Fram med vaskevannsfat, hente vann hos andre og koke vann for å få varmt.... føltes som hyttetur hjemme, ubrukelig!

Dere aner ikke hvor mye jeg satte pris på vann i krana den dagen det ble ordnet. Det fløt over av oppvask og klesvask.. Vi tar noen ting veldig for gitt. De fleste i denne verden har vel ikke vann i krana en gang, og vi tar det som en selvfølge. Liten tankevekker faktisk å være et par dager uten vann.



Heretter skal jeg sette litt mer pris på de godene vi har som vi lett glemmer, strøm og vann! Can't live without. :) Ble ihvertfall utrolig stressa..

Nå skal jeg finne meg litt vann fra krana, sette på litt vann og kose meg med NCIS. :)

Ha en god kveld folkens!